Sportfogadás tippek: Debrecen - Kaposvár

2012-11-30
A hétvégén lejátszák az utolsó meccseket az NBI-ben, aztán téli szünet következik. Most a 2. tavaszi forduló kerül sor, ugyanis az MLSZ kettőt előre hozott, mégiscsak jobb most játszani, mint majd tavasszal, bokáig érő sárban. A fordulót a DVSC és a Kaposvár találkozó nyitja, nézzünk elébe!

 

Debreceni VSC - Kaposvári Rákóczi

Tipp: DVSC góljai 1.5 felett

Odds: 1.66

Iroda: bet365

Kezdés: ma 17:00

 

Az kijelenthető, hogy ez nem a Debrecen szezonja. Jelenleg a 3. helyen állnak, ami önmagában nem tragédia, de az már aggasztó, hogy az éllovas Győrtől 12 pontra vannak lemaradva. Nem lehetetlenség innen bajnokságot nyerni, de ahhoz már két csapat, ahogy mondani szokták. ...

Ma este, - vagy késő délután, kinek hogy tetszik - fogadják a Prukner féle Kaposvárt, és nem számíthatnak könnyű labdázgatásra!

A Kaposvár rendkívül stabil csapat lett, Prukner mester és Oláh Lóri is itt érzi igazán jól magát, itt tudják kihozni magukból a maximumot. De tényleg az egész csapatra jellemző az alázat, ahogy az USA-ban mondják, mindenki tudja 'ki hány kiló'. Nem vállalják túl magukat, és minden ellenfélhez tudnak alkalmazkodni! Ha kell kontráznak, ha kell támadólag lépnek fel, szóval tényleg egy érett csapattá vált a Rákóczi. Ráadásul itt az év vége felé verték a Fradit, és verték a Diósgyőrt idegenben, fel is ugrottak a 6. helyre!

Legutóbb szintén egy pénteki meccsen az MTK-t fogadták, és játszottak egy ritka unalmas 0-0-át. Az a döntetlen nekik elég volt, és az MTK sem akart többet a találkozótól. Igen ám, de ma egy olyan Debrecenhez látogatnak, akik nagyon éhesek!

A hét közben kedden a Nyíregyháza csak az előétel volt, ők úgy számolnak, hogy a Kaposvár lesz a főfogás, és majd a Ligakupában az év utolsó meccsén az Eger a desszert!

Kondás Elemér láthatóan feszült volt a Nyíregyháza elleni mérkőzés előtt, nem volt ahhoz hozzászokva, hogy egymás után jönnek a zakók sorban. Mondjuk a bajnokságban még így is ramatyul állnak! Na, nem a 3. helyre célzunk, hanem arra, hogy a formatáblázaton a Loki tökutolsó! Persze ez is az NBI sajátja, hogy az a csapat hogy lehet 3., amely sorrendben öt vereséget szenved, de láthatjuk, hogy lehet :D

Az biztos, hogy ha nem nyer a Debrecen, Kondás mester repül a télen! Itt a kérdés az, hogy meg akarják-e buktatni, avagy nem! Mindig felmerül a kérdés ilyen esetben, de talán a Lokinál nem erről van szó! Egyszerűen ilyen szériában vannak, ahogy az elmúlt években jöttek a győzelmek, most úgy nem.

Mindentől függetlenül ez a Debrecen egy nagyon erős kis csapat, és az is biztos, hogy szeretnék feledtetni a szurkolóikkal az elmúlt öt mérkőzést! Hazai pályán a Loki azért mindig is kegyetlen volt, tavaly például 3-0-ra verték a Kaposvárt bajnokin!

A Lokinál egyedül Mészáros Norbert játéka kérdéses, sajnálatos módon ő a Nyíregy elleni kupameccsen sem tudott ott lenni édesapja halála miatt! Játékosa válogatja, hogy ilyen esetben szeretne-e játszani, avagy nem érzi magában az erőt, hogy pályára lépjen, ez az ő saját döntése, és Kondás mester tiszteletben fogja tartani. Az biztos, hogy ha pályára lép, csapata egyik legjobbja lesz!

A vendégeknél Kovács Olivér sárga lapok miatt nem játszhat, Posza, Okuka, Waltner és Hegedűs pedig sérüléssel bajlódik. Okuka és Hegedűs hiánya bizony érződni fog, mindketten alapemberek Pruknernél, és Kovács is kihagyhatatlan a középpályáról. Hajduch remek kapus, de lyukas lesz előtte a védelem, a Loki pedig mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy a búcsú szép legyen!

 

A mi tippünk, hogy Coulibalyék legalább két gólt begyötörnek a mai meccsen!

 

Sok sikert mindenkinek!

 

Címkék: sportfogadás, tipp,