Sportfogadás tippek: Debrecen - Haladás

2015-08-09
A Debrecen csapatában vakon bízhatunk, ha a gólokról van szó. Potyognak a gólok a Loki meccsein, és valószínűleg vasárnap sem lesz ez másként.

Debrecen - Haladás

Tipp: 2.5 gól felett

Odds: 1.70

Iroda: TippmixPro

Kezdés: vasárnap 20:15

 

Nem akarjuk leírni azt, amit mostanában szinte minden  minden DVSC meccsnél, a lényeg az, hogy Kondás Elemér együttese őszinte focit játszik, ennek eredménye pedig az, hogy mi rendre jól szórakozunk ezeken a találkozókon, legyen az hazai bajnoki, vagy nemzetközi összecsapás.

Hátul gyenge a Loki, ne szépítsük. Akármelyik belső védő páros lép pályára, nem zár a retesz, lazán fel lehet törni a debreceni védelmet. Mi, akik semlegesek vagyunk, és szeretjük a jó, gólgazdag meccseket, örülünk. A DVSC fanok pedig biztos bosszankodnak a kapott gólok miatt, de ez van. Elöl viszont valóban hatékony a DVSC, sok kreatív, gólerős játékosa van a hajdúsági együttesnek.

A Haladás nem játszik annyira látványos focit, mint a Loki. Vasárnap idegenben biztosan a kontrákban bíznak majd. A Loki irányít, a Hali játékosai pedg kivárásra játszanak, és amikor a hazai együttes hibázik, akkor szeretnének büntetni.

Megvannak Mészöly csapatában a gyors emberek ehhez a játékhoz, Martinez vagy Ugrai a Mészáros-féle lassabb védőket lazán le tudják futni. A Hali az első körben még kikapott az FTC ellen, aztán bravúrral megverte a Vidit, és pontot szerzett a szombaton a Diósgyőrnek ötöt vágó MTK ellen is. Debrecenben nem a szombathelyi együttes lesz az esélyes, pláne nem úgy, hogy Halmosi még nem léphet pályára, a de a vendég-kontrák okozhatnak kellemetlen pillanatokat Verpecz kapuja előtt. Nehéz elképzelni, hogy a Debrecen nem kap gólt, de azt is, hogy nem lő vagy kettőt minimum. Hiába volt ott csütörtökön a Rosenborg elleni találkozó, a fárasztó utazás, azért a Lokinak kellően bő a kerete, és otthon nem szoktak alibizni Tiszáék.

Címkék: sportfogadás, tipp,