Sportfogadás tippek: Debrecen - Ferencváros

2017-08-04
A Loki három forduló után kieső helyen áll, míg a bajnoki aranyról álmodozó FTC csak a 4. pozícióban várja a negyedik fordulót. Nincs mese, mindkét oldalon a győzelem a cél!

Debrecen - Ferencváros

Online sportfogadás tipp: 2.5 gól felett

Tippmixpro odds: 1.90

Kezdés: vasárnap 18:00

 

Egész jó odds, hogy a DVSC - FTC hétvégi bajnokin a gólok száma 2.5 fölé megy. Vannak érvek és ellenérvek a tipp mellett, ezeket vizsgáljuk meg.

Az egyik ellenérv a meleg. Elvileg vasárnap még gatyarohasztó lesz a hőség, szóval a srácok aligha fognak fázni. A másik ellenérv pedig az, hogy a két együttes utolsó két bajnokiján olyannyira nem volt gólzápor, hogy mindkét meccs 0-0-al ért véget. Ugyanakkor ez egy új idény, új reményekkel, új lehetőségekkel.

A Fradi eddig három bajnokit játszott, a Puskás elleni 1-1 és az UTE elleni 2-2 után legutóbb 5-0-ra verte a Mezőkövesd együttesét. A DVSC viszont nem csillog, pedig a sötét Pontes-éra után azért ennél szebb reményekkel vágtak neki a szezonnak a hajdúságiak. Viszont a szezon eddig igazi csalódás. Rögtön a nyitómeccsen az emberhátrányban focizó Mezőkövesd ellen sikerül kikapni 2-1-re otthon, majd Szombathelyen sem termett babér a Lokinak, egy korai góllal kikapott a DVSC. A 3. fellépésen már Pakson legalább a pontszerzés összejött, annak a Paks-Debrecen meccsnek 1-1 lett a vége.

Mindkét együttestől több kell, a Fradi 'csak' a 4. helyen áll, pedig az első a cél. Viszont a támadójáték fejlődik, Varga kirobbanó formában van, legutóbb Moutari is remekül játszott, Böde is gólt jegyzett, az új játékosok is beépülnek. Viszont a védelem és a védekezés az döcög, annak ellenére is, hogy a Mezőkövesd nem mattolta a Fradi védelmet.

A Loki meg három meccs után 1 ponttal a 11. helyen áll, az nagyon rosszul néz ki. ráadásul úgy a 11. a DVSC, hogy a Vasas, Kispest, Fradi, Vidi négyesből még egyik együttessel sem találkozott. Nincs mese, a Lokitól bravúr kell, ugyanakkor a Fradi egyre jobban pörög, szóval érdekes kis találkozó lesz. Az iksztől egyik fél sem lenne boldog, ezért is bízunk benne, hogy a legutóbbi két egymás elleni 0-0-t nem követi egy újabb gólszegény remi. Mindkét fél győzelemre fog játszani, ebből pedig elvileg mi csak jól jöhetünk ki.

Címkék: sportfogadás, tipp,