Sportfogadás tippek: Davos - Team Kanada

2016-12-27
Ahogy az várható volt, a 2016-os Spengler Kupán két gólgazdag meccsel kezdődött a torna. A két találkozó 17 gólt hozott, szóval nem véletlenül írtuk tegnap, hogy megéri a gólokra fogadni!

Davos - Team Kanada

Online sportfogadási tipp: 5.5 gól felett

Bet365 odds: 1.60

Tippmix odds: 1.60

Kezdés: 2016. 12. 27. 20:15

 

A 2016-os Spengler Kupa első napján a Lugano 4-2-re verte a Yekaterinburgot, majd este jött az igazi góleső, ahol a Team Kanada 7-4-re kapott ki a Dinamo Minszk elleni találkozón. Két meccs, 17 gól, reméljük, hogy a góltermelés folytatódik.

A Team Kanada tehát 7-4-re kikapott, pedig az első harmad után még vezetett. A 3. harmadban szállt el minden, amikor is a Minszk 4 gólig jutott. A Team Kanadáról tudni kell, hogy ez nem egy olyan csapat, amelynek játékosai egész évben együtt játszanak, csak erre a tornára állnak össze. Idén pl. 16 klubcsapat' játékosaiból áll össze a Team Kanada.

Van, amikor a Spengler Kupán nagyon erős kanadai együttes áll össze, van, hogy gyengébb. De az fix, hogy a Team Kanada esetében összeszokottságról nem beszélhetünk. A tegnapi hét bekapott gól is jelzi, igazi buli az egész, de említettük is a tegnapi tippajánlóban, itt két vereség után is bármelyik csapat megnyerheti a kupát! Szóval akkor sincs veszve semmi a Team Kanada számára, ha ma is kikap. A Team Kanada akár arra is használhatja a két csoportmeccsét, hogy kicsit összeszokjon a társaság.

Láthattuk, ahogy a kanadai légiósok tegnap is nyelték a gólokat, másrészt a Davos hétfőn nem lépett jégre, így vélhetően picikét frissebb lesz ellenfelénél. A Davos ráadásul hazai jégen játszik, szóval nem lenne meglepetés, ha a Minszk után a sárga-kék mezes svájci együttes is megszórná a Team Kanadát.

A Davosnak lenne is miért visszavágni, az előző tornán ugyanis kétszer is találkozott a két együttes, mindkét meccset a kanadai légiósok nyerték. A tavalyi elődöntőben például 6-5-re nyert a Team Kanada, az sem volt épp gólszegény találkozó! A tippünk tehát az, hogy a Davos - Team Kanada összecsapáson is potyognak majd a gólok.

Címkék: sportfogadás, tipp,