Sportfogadás tippek: Dave Chisnall - Jelle Klaasen

2016-12-29
Az 2017-es Darts vb aktuális játéknapának legnagyobb meccse lehet Chisnall és Klaasen összecsapása. A szorzók alapján Chizzy picikét esélyesebb, de ez valójában fifty-fifty meccs.

Dave Chisnall - Jelle Klaasen

Online sportfogadás tipp:5.5 szett felett

Bet365 odds: 1.51

Tippmix odds: -

Kezdés: csütörtök, 15:15

 

Chisnall és Klaasen a harmadik körben találkozik csütörtök délután. Chizzy az első körben Rowby-Johnt búcsúztatta 3-2-vel, majd a második fordulóban Chris Dobey-t múlta fölül, és nyert 4-2 arányban. Mai ellenfele, a holland Klaasen honfitársát, de Graafot verte magabiztosan az első körben, aztán a másodikban Brendan Dolannek esélyt sem adott, 4-0-a búcsúztatta.

Klaasen a 2016-os vb-n az elődöntőig menetelt, de ott már esélye sem volt Anderson ellen. Chisnall pedig pont itt, a harmadik körben intett búcsút Londonnak, Peter Wright verte el egy igencsak magas színvonalú találkozón, ahol mindkét játékos 100 fölötti átlagot produkált.

Eddig a két játékos két-két találkozója alapján elég jó tippnek tűnik az 5.5 szett fölött opció (1.51, bet365). Chizzy mindkét meccsén veszített két szettet, Rowby-John és Dobey ellen is. Fura lenne, ha pont Klaasent verné meg  simán. Viszont a 'Kobra' játékában is vannak üresjáratok, és egy olyan rutinos spíler, mint Chisnall, ki fogja használni ezt. Klaasennek elég hullámzó tud lenni a játéka. Bár Dolant simán 4-0-ra verte, azért Chizzy jobb játékos Dolan-nél.

Chisnall és Klaasen általában szoros meccset játszik, valószínűleg így lesz most is. Simán benne van, hogy döntő szettre kerül sor (mint a tegnapi meccsünk esetében), de maradunk most is a kevésbé rizikós 5.5 szett fölött opciónál.

Címkék: sportfogadás, tipp,