Sportfogadás tippek: Darmstadt - Bielefeld

2014-05-16
Szerdán az EL-döntőn a Sevilla-Benfica meccsen nem született gól, és tegnap, a Bundesliga I osztályozóján sem. Pedig aki látta a meccseket, az jól tudja, hogy mindkét összecsapás véget érhetett volna akár 2-2-vel is. Reméljük, ma már nemcsak helyzeteket, hanem gólokat is látunk.

Darmstadt - Bielefeld

Tipp: X2

Odds: 1.61

Iroda: bet365

Kezdés: ma 20:30

 

A Darmstadt harmadik lett a harmadosztályban, és hétvégén simán ellazsálta az utolsó fordulót. Tétje annak a találkozónak nem volt, már korábban eldőlt, hogy a harmadik helyen zár a Darmstadt. Az ellenfele az a Bielefeld lesz, amely hétvégén igencsak éles meccset játszott Drezdában. Az a Drezda-Bielefeld találkozó rendkívüli izgamakat hozott, tényleg volt ott minden. A Drezda az első félidőben emberelőnybe került, viszont ezt követően az emberhátráyban játszó Bielefeld lőtt két gólt. Na, ez sok volt az amúgy is rendetlenségükről híres drezdai szurkolóknak, és olyan balhét csaptak, hogy 20-25 percre félbe kellett szakítani a meccset. Végül folytatták, ki is egyenlített a Drezda, ám ezt követően Przybylko is betalált a Drezdából, és 3-2-re Bielefeld nyerni tudott. A meccs végén még volt két ajtó-ablak ziccere a Bielefeldnek, de elszórakozták a vendégek.
Ami lényeges, hogy ez a Bielefeld olyan csapat, melyben van tartás. Az a csapat, amely Drezdában emberhátrányba kerül, és úgy rúg két gólt, az azért nem gyenge. Végig olyan higgadtan játszottak azon a találkozón, hogy az ember el nem tudta képzelni, hogy jutott ilyen mélységbe a Bielefeld. A találkozó vége felé is olyan higgadtan passzolgattak, mintha tényleg Xaviék tiki-takáztak volna.
A Bielefeld nem szeretne kiesni, utolsó három bajnokijából kettőt megnyert, és egyet döntetlenre adott. Bochumban négyet vágott az Arminia, az utolsó fordulóban pedig hármat Drezdában. Ez azért azt jelzi, hogy a Bielefeld nem érett meg a kiesésre.

 

Bielefeld: Ortega - Strifler, Burmeister, Salger, Feick - Schütz, Riese - K. Przybylko, C. Müller, Sahar - Klos
A tippünk az, hogy a Bielefeld minimum egy döntlent összehoz a mai meccsen Darmstadtban.
Sok sikert mindenkinek!
Címkék: sportfogadás, tipp,