Sportfogadás tippek: Dánia - Svédország

2015-11-17
Magyarország és Írország már kijutott az Eb-re pótselejtezőn, ma Dánia, Svédország, Szlovénia és Ukrajna közül még kettő csatlakozik, és kialakul a végleges, 24 fős mezőny.

Dánia - Svédország

Tipp: 1.5 gól felett

Odds: 1.43

Iroda: unibet

Kezdés: kedd, 20:45

November 14-én Svédországban 2-1-re nyertek a hazaiak. Forsberg kezdte a gólgyártást, aztán Ibra értékesített egy büntetőt. A meccs hajrája viszont a dánoké volt, a svédek próbálták védeni a 2-0-át. Nem jött össze, a dán cserék hoztak egy kis lendületet, végül Jörgensen a 80. percben szépíteni tudott. A hátralévő 12-13 percben is jobbak voltak a dánok, de újabb gól már nem született.

Ami fura volt, hogy miért nem tudtak, vagy akartak annyira offenzíven játszani a dánok, mint a meccs utolsó 20-25 percében. De ez már a múlt, végül is Jörgensenék megmutatták, hogy tudnak focizni, és a lőtt góljuk azért bizakodásra ad okot.

Egyébként úgy összességében igen élvezetes meccs volt az odavágó. Lüktető tempójú találkozót láttunk, és nem lesz ez másként most sem. A svédek valószínűleg kontrákra rendezkednek be, majd meglátjuk, hogy fog ülni, és hogy alakul  a meccs. A dánok pedig vélhetően nyomás alá helyezik a svédeket, és megpróbálnak egy korai gólt összehozni, amivel már ők állnának továbbjutásra, mivel idegenben betaláltak Jörgensen révén.

Az odavágón kialakult 2-1-es végeredmény azt jelenti, hogy amíg ezen a meccsen ki nem alakul a 2-1 (ha ugyan kialakul), addig valamelyik együttes mindig lépéskényszerben lesz. Az 1.5 gól fölött opció 1.43-as oddsal fizet, látván az első találkozót ez egy jó opció lehet. Üdvözítő volt látni, hogy a dánok akkor is tudtak veszélyes helyzeteket teremteni, amikor a svédek visszahúzódtak. Ráadásul mintha erővel is jobban bírták volna Ericksenék, most pedig a közönség támogatását is élvezni fogják.

Hasonlóan élvezetes találkozóra számíthatunk, mint az odavágó is volt, és reméljük, hogy a gólok most sem maradnak el!

Címkék: sportfogadás, tipp,