Sportfogadás tippek: Dánia - Svédország

2017-01-16
A dán és a svéd válogatott egymás elleni meccsén dőlhet el a csoportelsőség. Parázs meccs várható a két északi együttes között!

Dánia - Svédország

Online sportfogadási tipp: 52.5 gól felett

Unibet odds: 1.51

Tippmix odds: -

Kezdés: hétfő, 20:45

 

Az északi csapatok nem szoktak lassú kézilabdát játszani, legyen szó női vagy jelen esetben férfi csapatokról. Szóval nem számíthatunk lassú játékra. Lüktető tempó, magas frekvencia, sok gól.

Sok gólt várunk annak ellenére is, hogy Appelgreen és Landin is remekül teljesít a kapuban. Viszont a dánok és a svédek is 68-68 gólt lőttek az első két meccsen, szóval rezegnek majd a hálók az egymás elleni találkozón is. Mikkel Hansenék Argentínát 33-22-re, Egyiptomot 35-28-ra verték. Jakobssonék pedig Bahrein ellen tudtak győzni 33-18-ra, majd Simoneték ellen is begyűjtötték mindkét pontot. A svédek 35 gólt dobtak a dél-amerikai csapatnak, szóval van ott tűzerő.

10.000 Ft befizetési bónusz a most regisztrálóknak

Legutóbb tétmeccsen nagyjából egy éve találkoztak, a tavalyi Eb-n 28-28-as döntetlent játszottak. Most is várható legalább 28 gól mindkét együttestől. Hiába ez a 'csoportdöntő' azért itt egy vereség esetén sincs tragédia egyik oldalon sem, szóval az fix, hogy nem fognak görcsölni a játékosok. Ez még 'csak' egy csoportmeccs.

Január 29-ig minden 5. (élő) fogadásod kockázatmentes 1500 Ft értékig!
(Részletek az unibet oldalán)

Tényleg mindkét oldalon remek játékosok vannak a keretben, és az első két találkozó pont arra volt jó, hogy még jobban összeérjenek a csapatok. Ez jó erőfelmérő lesz mindkét oldalon. A dánok rutinosabbak, viszont ez a megfiatalított svéd együttes is nagyon komoly tempót diktál eddig, és az még hagyján, hogy Bahreint földbe döngölte, de 18-al verni Argentínát nem egy mindennapi dolog! Szóval komoly kis csörte lesz, a mi tippünk pedig az, hogy legalább 53 gól hoz majd ez a svéd-dán összecsapás. Gyors szélsők, jó forma, klasszis átlövők -minden adott, hogy összejöjjön a tipphez szükséges minimum 53 gól.

Címkék: sportfogadás, tipp,