Sportfogadás tippek: Dánia - Magyarország

2016-01-20
Magyarország már továbbjutott a következő csoportkörbe a lengyelországi férfi kézilabda Eb-n a torna második szakaszába, ám egyelőre kérdéses, hány pontot viszünk magunkkal. A nullától a négyig minden elképzelhető.

Dánia - Magyarország

Tipp: Eggert góljai 4.5 felett

Odds: 1.95

Iroda: unibet

Kezdés: szerda, 20:00

 

A magyar válogatott egy remek és egy pocsék meccsen van túl. Montenegró ellen a jó kezdést követően Nagy Laciék jegelték a 4-5 gólos előnyt, végig vezetve nyert Magyarország. Bizakodva várhattuk az oroszok elleni fellépést is, ám ott sem sikerült. Az oroszok megléptek az elején pár góllal, sosem értük utol Gorbokékat. Rengeteg gólt szereztek leindításból, volt egy olyan időszak, egy közel egy perc, ahol sikerült gyors egymás utánban három gólt szerezni az orosz csapatnak. Rengeteg gólt kaptunk leindításból, és itt köthetünk rá mai tippünkre.

Eggert a dán csapat egyik pillére, a világ egyik legjobb balszélsője. Az első meccsén totál halovány volt Oroszország ellen, de a montenegrói válogatott ellen már az igazi Eggertet láthattuk! A dán szélsőnek 7 lövése volt, abból 6-ot tudott gólra váltani. Két hetest dobott, mindkettőt a kapuba, és háromszor gyors indításból volt eredményes.

Eggert gólok terén pl. az első meccsén azért sem szórhatta meg magát, mert Dánia valami egész egyedülálló módon nem dobott hetest azon a meccsen. Hát ilyen nagyjából 100 meccsből ha egyszer előfordul.

Ha abból indulunk ki, hány labdát elszórtunk el az oroszok ellen, hát sem számíthatunk sok jóra. Márpedig ha a dánok tudnak leindításokkal operálni, akkor Eggert 2-3 ziccert vélhetően végigvisz, és góllal fejez be. Vélhetően 3-4 hetest is dobhat Dánia, Eggert büntetőből is eredményes lehet. Vélhetően Nagy Laci, Timuzsin és mindenki, aki benn lesz védekezésben, veszélyeztetve van a kiállításokat illetően. Egy 3-4 2 perces kiállítást biztos összeszedünk, de rosszabb esetben akár 5-6 ilyen szituáció is lesz. Márpedig bevett emberelőnyös figura, hogy középen összerántják a védelmet, aztán valamelyik szélre lehúzzák a labdát. Eggert góljaira azért is érdemes fogadni, mert szinte végig a pályán van, legutóbb is 55 percet játszott A mi tippünk mára tehát az, hogy a fürge szélső minimum 5 gólig a mai meccsen is eljut!

Címkék: sportfogadás, tipp,