Sportfogadás tippek: Dánia - Magyarország

2016-12-07
A svédországi női kézi-Eb-n vereséggel nyitott válogatottunk. A papíron legkönnyebbnek titulált meccset sikerült elbukni Csehország ellen, de a továbbjutás még nem úszott el!

Dánia - Magyarország

Tipp: Görbicz Anita góljainak száma 4.5 felett

Unibet odds: 1.75

Tippmix odds: -

Kezdés: szerda, 20:45

 

A magyar női kézilabda-válogatott belenézett a pofonba Csehország ellen, sikerült minden idők legpocsékabb játékával 27-22-re kikapni. Gyenge védekezés és még gyengébb támadójáték okozta vesztünket. Nincs mentség erre a pocsék játékra, hisz az rendben van, hogy sok játékos nincs sérülés miatt, de akik itt vannak, azért legtöbb esetben minőséget képviselnek. Sajnos Klivinyi Kinga hiába vállalkozott, 12 lövéséből csak 4 akad be. Görbicz Anita passzív volt támadásban, szélsőink megint hibázgattak, szóval volt baj bőven.

Dánia győzelemmel nyitott Montenegró ellen, egy apró góllal nyert az északi együttes, de a megfiatalított Montenegró derekasan helyt állt. Ugyanakkor a rendkívül kevés gól ellenére azért a dán védekezést is lehet ekézni, hisz a montenegrói lányok Grbic és Rajcevic vezérletével bátran támadták a dán falat, és amikor épp nem gólt lőttek, akkor hetest harcoltak ki. Konkrétan 9 hetest dobhatott az Adzic-csapat, ez pedig sok. Nem néztünk utána, de sanszos, hogy a legtöbb hetest az első két játéknapot tekintve Rejcevicék harcolták ki.

Szóval sebezhető a dán védekezés, nekünk is bátran kell játszani, felvállalni az egy-egy elleni játékot, és bizony sokkal több önbizalommal kel pályára lépni. Nálunk is vannak jó játékosok, csak valahogy nem hiszik el magukról, hogy jók. Ezt Rasmussen is mondta, de ő hiába bízik valakiben, ha az a valaki nem bízik magában.

Ugyanakkor a magyar női válogatott képes egy pocsék produkció után nagyszerű teljesítménnyel előrukkolni, ezt pontosan tudják a dánok is. Épp a dániai vb-n kaptunk egy méretes zakót Montengró ellen, aztán a következő meccsen magabiztosan sikerült megverni Dániát. Megfejthetetlen női lelkek, hisz akkor is ugyanazok a játékosok léptek pályára.

Most is ugyanazok játszanak majd, akik Csehország ellen. Vélhetően a csajok megbeszélték, hogy mi is volt a probléma.

A tippre rátérve a mi tippünk az, hogy Görbicz Anita ma már valóban vezére lesz a csapatnak. Csehország ellen passzív volt, neki nem elég jobbra-balra adogatni a labdát, gólokat kell lőnie. Vélhetően fog is. Ráadásul említettük, hogy a montenegrói együttes 9 hetest harcolt ki, vélhetően a sokkal nagyobb akarással játszó magyar lányok is több büntetőt harcolhatnak ki, amit remélhetőleg Görbicz Anita értékesít majd. Az unibet Görbicz góljait 4.5-ös line mellett adja, amit Anitának össze kell hoznia. Ha ő nem dob legalább 5 gólt, nagy bajban leszünk.

Címkék: sportfogadás, tipp,