Sportfogadás tippek: Dánia - Magyarország

2014-01-20
A magyar férfi kézilabda válogatott eddig minden meccsen igazolta a papírformát. Ha ez most is így lesz, akkor nem mi nyerünk Dániában ma este. Nézzük bővebben

Dánia - Magyarország

Tipp: Dánia -2.5 gól

Odds: 1.30

Iroda: bet365

Kezdés: ma 20:30

 

A magyar válogatott a legnehezebb meccse elé néz a tornán. Nem elég, hogy Dánia hihetetlenül erős, még hazai pályán is játszik. Eddig hibátlan a dán csapat, két napja a spanyolokat is három góllal verték az északiak. Ez a dán együttes minden egyes poszton erős, ráadásul a kapuban ott áll Landin, aki a lövések 40%-át védi, így nem véletlen, hogy ő a legesélyesebb arra, hogy az all star csapat kapusa legyen.

De tényleg minden poszton jók, Mikkel Hansen, Lindberg, Eggert... -de tényleg fel lehetne sorolni mindenkit a dánoknál, aki jól játszik.

Magyarország eleve úgy vágott neki a tornának, hogy a Provident Kupán háromból két meccset elveszített. Nagy Laci és Harsányi különböző okok miatt nem lehet a csapattal, ehhez képest itt az EB-n nem okoztak csalódást a srácok.

Igen ám, de egyre inkább elfáradnak a mieink (is). Aztán ha ez nem lenne elég, akkor ott van a rejtélyes vírusos megbetegedés, amely már felütötte a fejét egy-két válogatottnál. Miért pont a magyar maradjon ki... Nálunk Lélkainak volt vasárnap hőemelkedése, és hiába akar ő játszani, hiába viszi a szíve, azért egy ilyen sorozatterhelés közepette még egy vírust összeszedni nem túl jó dolog. Lékai ráadásul a csapat egyik legjobbja. Egy-egyben gyakran oldja meg a dolgokat, gólerős, és látszik rajta, hogy rajta semmi sem múlik. Nagy akarással játszik, és megy is neki a játék. Kérdés, hogy a vírus mennyire komoly.

Nem rossz amúgy ez a magyar csapat, de átlövésünk nem nagyon van. Ancsint megfogják, aztán ha őszinték akarunk lenni, ha netán ő védekezésben bennragad, akkor az szinte -1 ember, mert Ancsin nem tud védekezni. A dánok pedig képesek gyors indításokkal operálni, szóval nem biztos, hogy tudunk majd kettőt cserélni. (Ugye Ilyés és Schuch jön be védekezni)

Ez a meccs egyébként még kell a dánoknak, és ha ez megvan, akkor Izland ellen már ha ki is kapnak, a továbbjutás nincs veszélyben. Sajnos az az igazság, hogy jelenleg Dánia erősebb, mint a magyar csapat.

A Mocsai-csapat a legjobb nyolcba vágyik. Nekünk ehhez majd Ausztriát kell megverni, a sógorok ellen reális esélyünk van a győzelemre. Talán Lékai is jobban teszi, ha ma nem erőlteti, és pihen az osztrákok elleni meccsre. De nem csak ő. Ha látjuk, hogy ez nem a mi napunk, Dánia könnyen 'megúszhat' és nem kizárt, hogy 6-8 gólt tesznek közé. Sőt ez a papírforma.

Persze csodák vannak, és ha lenne Nagy Laci, 100%-os lenne Lékai, 100-os lenne Mocsai, lenne Harsányi, akkor talán lenne picike esély, de így nem nagyon látni, mivel tudnánk mi nyerni ma este.

Ettől függetlenül mindenki eldöntheti, fogad-e a magyar csapat ellen, vagy nem. Mi azt valljuk, ha a magyar csapat veresége hozza a pénzt, arra kell fogadni. Ezzel lehet egyet érteni, és lehet vitatkozni, de a tények makacs dolgok.

Sok sikert a tipphez!

Címkék: sportfogadás, tipp,