Sportfogadás tippek: DVTK - Újpest

2016-07-22
Szombaton az NBI első fordulójában bravúros győzelmet arató Diósgyőr a vereséggel rajtoló UTE csapatát fogadja. Ami biztosnak tűnik, az Újpestnek nem lesz könnyű dolga ezen a találkozón sem!

DVTK - UTE

Online sportfogadás tipp: DVTK (DNB)

Bet365 odds: 1.40

Tippmix odds: -

Kezdés: szombat 18:00

 

Hiába vezetett már a 2. percben a Videoton a DVTK ellen múlt hétvégén, az akkor vendég Diósgyőr Bognár két góljának köszönhetően fordított, és meg is nyerte a meccset. Bognár remekül játszott, lőtt egyet ballal, egyet jobbal, és a mesterhármas is elérhető közelségben volt, de 1-2-nél büntetőt hibázott.

Jól mozgott a Diósgyőr, azt egy meccs után is látni, hogy fizikálisan és mentálisan is rendben van a csapat, Horváth Ferenc jó munkát végzett, ami a felkészülést illeti. A keret erős, és akadnak ugyan légiósok, de a Vidi ellen például 11 magyar játékost küldött pályára kezdőként Horváth, ez pedig sokunknak külön öröm!

Bet365 - 15.000 Ft bónusz új játékosoknak!

Az UTE gyengült az elmúlt időszakban, távozott például Litauszki, Suljic és Nego, persze már korábban, de azért pótolni nem sikerült őket. Aztán az első körben ilyen-olyan okok, főleg sérülés miatt nem játszott Hazard, Balogh és Heris sem, Vignjevic mester nincs könnyű helyzetben. Az UTE a nyitómeccsen 'otthon' 2-0-ra kikapott a Honvédtól, már az első félidőben kialakult a 0-2-es végeredmény.

A DVTK otthon amúgy is rendre jobban teljesít, és a Vidi ellen elég színvonalas meccset, jó focit játszottak Bognárék. Nagyjából minden csapatrészben jobb most a DVTK, ha Balogh és Heris most sem játszik, átjáróház lesz az Újpest védekezése. Jó esély van rá, hogy a DVTK két győzelmmel nyitja a 2016/17-es bajnokságot!

tipp: 2-0

Címkék: sportfogadás, tipp,