Sportfogadás tippek: DVTK - Sopron

2017-10-02
A DVTK és a Sopron női kosárcsapata is nyert az első fordulóban, de akkor mindkét együttes hatalmas favoritként vágott neki a meccsnek. Ez most sokkal kiélezettebb összecsapás lesz.

DVTK - Sopron

Online sportfogadás tipp: Sopron győzelem

TippmixPro odds: 1.45

Kezdés: hétfő, 18:30

 

A DVTK az első meccsen a fiatalokkal felálló Vasas ellen aratott magabiztos 89-54-es győzelmet. A Sopron sem viccelt az első körben, 102-42-re verte a BEAC Újbuda együttesét. A közte hatvan pont jelzi, hogy az egy felkészülési meccsnek sem igazán volt jó a Sopron számára. Azért arra jó volt, hogy szokják egymást a csajok, meg hogy különböző figurákat gyakoroljanak a DVTK elleni meccsre például.

Crystal Langhorne szerdán csatlakozik a Sopron keretéhez, de Turner már a BEAC ellen is pályára lépett, hétfőn pedig aktív tagja lesz a rotációnak. Fegyverneky, Dubei, Jovanovic, Határ és a többiek nyerni mennek a DVTK-hoz. A diósgyőri együttes egyébként főleg a légiósokra épít, viszont a Sopron egységesebb csapatnak tűnik egyelőre. A két együttes utolsó hat találkozójából ötöt a Sopron nyert. Legutóbb épp a DVTK, de a diósgyőri keret azóta gyengült. Közben a Sopron Langhorne nélkül is erősödött, Határ Berni sokat fejlődött az elmúlt időszakban, Dubei szintén napról-napra jobb, Fegyverneky rutinja pedig aranyat érhet. A DVTK-nak a padja is rövidebbnek tűnik, és bár nem könnyű nyerni a DVTK ellen, amikor otthon játszik, azért nem is lehetetlen.

Címkék: sportfogadás, tipp,