Sportfogadás tippek: DVSC - Fehérvár KC

2016-11-09
A mai napon is maradunk a kézilabdánál, ám ezúttal nem a tutit, hanem a -szorzók alapján- meglepetést húzzuk be. Az FKC most meglepheti a mélyponton lévő DVSC-t

Debrecen - Fehérvár

Online sportfogadási tipp: FKC győzelem

Bet365 odds: 4.00

Tippmixpro odds: 3.60

Kezdés: szerda, 18:00

 

A DVSC csapata nincs formában. Legutóbbi bajnokiján az Érd ellen játszott döntetlent a Loki, ahol az eredmény még jól is nézett ki egy erősebbnek vélt csapat ellen, ám a mutatott játék katasztrófa volt. Természetesen ez az Érd esetében is igaz... Aztán nemzetközi szinten két zakó egy gyengébbnek titulált együttes ellen, majd azóta a kupában a Mosonmagyaróvár is elverte a Lokit, ahol három játékos is hiányzott sérülés miatt.

A DVSC honlapján 'Mélyponton' címmel jelent meg egy cikk, és ebben a címben benne van minden. A mutatott játék csúnya, és az eredmények sem jönnek. Ezek tények.

Az FKC a bajnokságban nem szerepelt túl jól. Az első körből elhalasztott Mosonmagyaróvár elleni bajnokit nyerték meg pár napja 6 góllal, 23-17-re. Az eredményből is látszik, hogy elég spórolós meccs volt, az FKC annyit adott ki, ami a győzelemhez kellett. A Vác ellen aratott egyetlen bajnoki győzelem után nagyon kellett az a siker.

A Fehérvárnak idegenben nem megy. Zakó a Dunaújváros ellen, zakó a Siófok ellen, és ami igazán fájó volt, hogy az újonc Várda ellen is kikapott a Fehérvár KC. Szóval, ha Tilingerék komolyan gondolják ezt a szezont, akkor idegenben is be kell húzni a meccseket, és itt nem a Győr meg az FTC elleni találkozókra gondolunk, hanem azokra, amelyek nyerhetőek, mint a DVSC elleni is.

A tipp rizikós, hisz a DVSC-nek olyan szurkolótábora van, mint kevés csapatnak itthon. Ugyanakkor ez mintha blokkolná a hazaiakat mostanában, nagyon görcsös a Loki játéka. Az FKC-nek vannak jó játékosai, rutinos játékosai, akik sokkal többet tudnak annál, mint amit a csapat eddig mutatott. Ezt a gödörben lévő DVSC-t most el lehet csípni! Persze a hazai pálya megkerülhetetlen, és valóban rizikós behúzni a fehérvári csajok győzelmét, de ez a 4.00-es odds igencsak jól néz ki. Az EHF Kupában a Loki oda-vissza kikapott, a Móvár ellen a kupában kikapott. Márpedig akárhogy is nézzük, papíron mindkét együttes gyengébb, mint az FKC...

Címkék: sportfogadás, tipp,