Sportfogadás tippek: Csehország - Kazahsztán

2015-09-03
Ezúttal biztosra megyünk! Nem túl magas az odds a cseh-kazah meccsen a hazai győzelemre, de nem is olyan pici az 1.22, hogy ne fogadjuk meg!

Csehország - Kazahsztán

Tipp: Csehország

Odds: 1.22

Iroda: Tippmix

Kezdés: csütörtök 20:45

 

Nem gyenge az EB-selejtezők A-jelű csoportja. Izland, Csehország, Hollandia és Törökország vív ádáz küzdelmet az első két helyért, valamint a pótselejtezős harmadik pozícióért. Jelenleg Izland vezet 15 ponttal, de a harmadik Hollandiával játszanak ma idegenben. Ha ott a hollandok nyernek, Csehország pedig hozza a kötelezőt Kazahsztán ellen, akkor a csehek ugranak a csoport élére!

Csehország két nyerhető találkozó előtt áll, és ha hozza ezt a két kötelezőt, akkor nagy bajba már nem kerülhet! Kazahsztán a klubfocit tekintve fejlődik, de ennek egyértelműen az az oka, hogy rengeteg minőségi légiós (többségében brazil) áramlik a kazah csapatokba. A válogatott viszont továbbra sem ütőképes, hat meccs után 0-1-5-ös mérleggel áll a kazah együttes. Otthon sikerül megcsípni egy 0-0-át a szintén nagyon gyenge Lettország ellen. Ezen kívül csupa-csupa zakó, és zakó lesz a mai meccs is kazah szempontból

Lafatáék egyébként megverték Izlandot és Hollandiát is hazai pályán, ezután jött a lettek elleni 1-1, ami óriási betli volt. Egy 'lyukas' meccs még belefér, de ezt a mait hozni kell, mese nincs!

Rosicky, Plasil, Necid és Pilar nem lép ma pályára, de azért akadnak minőségi labdarúgók, akik eldöntik majd az esti összecsapást. Fel kell pörögni, és úgy küzdeni, mint a hollandok elleni találkozón. Az biztos, hogy betömörülő kazah csapat ellen nem lehet majd igazán szép focit játszani, de ma nem is ez a lényeg. Legyen zsebben a három pont, és kész! Ehhez talán egy rúgott gól is elég, de kilencven perc alatt talán 2-3 gólt is sikerül összehozni. Kazahsztán egyébként kétszer játszott idegenben ebben a csoportban, Hollandiától és Törökországtól is 3-1-re kapott ki. Egyébként Hollandia ellen egészen a 62. percig vezetett a kazah együttes, de a végjátékra teljesen elfogyott. Ha a csehek is végig nyomás alatt tartják a vendégeket, nem lehet gond a győzelemmel!

 

Címkék: sportfogadás, tipp,