Sportfogadás tippek: Csak óvatosan a tutikkal!!!

2016-03-02
Ezen a szerdai napon nem egy meccsre ajánlunk tippet, hanem rögtön kettőre. Illetve inkább úgy helyes, hogy megpróbálunk mindenkit lebeszélni a tutiról, mert nem minden arany, ami fénylik.

Darmstadt - Dortmund

Tipp: Darmstadt vagy iksz @ 3.00 (unibet)

 

A meccs elvileg sima 2-es, hisz a Dortmund hasít, üldözi a Bayernt. Igen ám, de az elmúlt 5-6 meccse a Borussiának nem volt igazán jó. Ha nyertek is, az sem volt meggyőző. amíg a Berlintől hiteles az 1-0, a BVB-től inkább a 4-1-es győzelmeket szoktuk meg. Ami látható, hogy kevés gólt kapnak mostanában, dacára annak, hogy Hummels mellett mindig más játszik. Ma elvileg Bender fog, Sokratis sérült, Suboticban meg nem bízik Tuchel. De Reus, Schmelzer és még egy-két spíler pihenőt kaphat, hisz a BVB azért igen sok meccset játszott már idén. Ráadásul szombaton jön a Bayern elleni rangadó, méghozzá Dortmundban. Arra a találkozóra szeretné kiélezni a csapat játékát Tuchel, könnyen lehet ez a szenvedős meccs a BVB-nél. Miért is? Azért, mert a 2. helyet szinte el sem lehet veszíteni, és egy hétközi Darmstadt elleni bajnokira nem biztos, hogy rá tud pörögni a sárga-fekete mezes társaság.

A mi tippünk talán picit meglepő, de látunk esélyt a hazai együttes pontszerzésére, sőt 8.00-as oddson még a győzelmére is.

 

Levante - Real Madrid

Tipp: Levante vagy iksz @ 2.70 (unibet)

 

Hétvégén a Real Madrid kikapott a derbin a városi rivális Atleticótól. Úgy tűnik, Zidane sem tudott újat hozni, húzni. Ronaldo a meccs végén a társait kritizálta, nem lehet túl jó a hangulat arrafelé. Az megint más kérdés, mennyire volt jogos CR7 kifakadása, amikor ő is elrontotta a ziccereit... De ami történt, megtörtént, és el kell fogadni, hogy nem csak a Barca, de az Atleti is jobb csapat jelenleg.

Ám könnyen lehet, hogy kedden a Levante is megmarja a Blancókat, hisz rendkívül tartalékos lesz a Zizou-csapat. Ramos és Carvajal eltiltott, Pepe és Marcelo sérült. Alapesetben ez a négy védő kezdene, könnyen lehet, hogy egyikőjük sem fog...

Modric szintén sérült, Kroos elég gyenge formában lődörög. Ráadásul úgy hírlik, Zidane Pogbát akarja megszerezni, és ha így lesz, Kroos akár mehet is, amerre lát.

Bale edzeget ugyan, de még nem kezdő, sőt a padra sem ül le. Benzema pedig szintén hiányzik még 3-4 hétig, szóval a BBC trióból csak Ronaldo lesz ott a pályán. Magyarul aki nincs eltiltva és egészséges, az pályára lép. Az fix, hogy 6-7 kezdője a Madridnak nem lép pályára, így pedig még a ligautolsó Levantének is lehet keresnivalója, ahonnan a veterán Navarro hiányzik egyedül. Rossiék igazi csapatként, ahogy az Atleti tette, akár le is győzhetik a Real Madridot. Persze nem ez a realitás, azért Jesé, Varane, Lucas, Kovacic, Casemiro vagy Nacho nem rossz játékosok, de azért ez a Real nem az igazi most, és az Atletitől kapott pofont sem biztos, hogy kiheverte a Real.

A mi tippünk tehát az, hogy ma óvatosan a favoritokkal, mert könnyen pórul járhatunk, ha a papírformát húzzuk!

 

Címkék: sportfogadás, tipp,