Sportfogadás tippek: Csak a favoritok!

2014-10-18
A mai nap több olyan mérkőzést rendeznek szerte Európában, ahol csak a meccsek végeredménye a kérdés. Nézzük bővebben:

Levante - Real Madrid

Tipp: Real Madrid @ 1.16

A nyáron a Real kihúzta a Levante legveszélyesebb elemét a csapatból. Keilor Navast pont a Blancók igazolták le, ezzel pedig megkönnyítették saját maguk, és a Barca dolgát. Az előző időszakban ugyanis Navas több nagycsapattal babrált ki, bevehetetlen volt a kapuja. Nélküle most vergődik a Levante, és van rá sansz, hogy ki is esik.

A Real Madridnál összeállt a védelem, a támadó zónával pedig igazából idén egy percig sem volt sok gond. Szállítják a 4-5 gólos meccseket, Ronaldo, Bale és Benzema ipari mennyiségben termel. Ma is pályán a BBC, így semmi esélye a Levanténak.

 

Barcelona - Eibar

Tipp: Barcelona @ 1.10

A Barca hazai pályán játszik, ez pedig nagy segítség. FIFA játéknapok után korábban az első bajnokijait képes volt elszórakozni a csapat. Luis Enrique vélhetően valahogy feltüzeli a katalánokat, bár az tény, hogy egy Iniesta, egy Messi vagy egy Xavi már aligha jön izgalomba egy ilyen bajnokitól. Ettől függetlenül a három pont az három pont, pont ugyanannyit ér, mint egy győzelem a Madrid ellen. Egy-két játékos majd pihenőt kap, Neymar például jó eséllyel padozik, de bő a keret. Pályára léphet akár Xavi is, Sergi Roberto vagy az a Pedro, aki kimegy majd a divatból, ha Suarez játszhat. Vélhetően rutinból lehozza majd a meccset a Barca, fordított pályaválasztással talán lenne 2-3% esélye az Eibarnak a pontszerzésre, de a Camp Nouban totálisan esélytelen az újonc. Ráadásul tudjuk, hogy a katalán csapat idén még gólt sem kapott, aztán otthon rossz játékkal is lőnek 2-3 gólt.

 

Bayern Münxhen - Werder Bremen

Tipp: Bayern @ 1.10

Tyűű, pár éve még olyan kaliberű találkozó volt ez, mint most egy Bayern-Dortmund. Viszont a Werder folyamatosan hanyatlik. Nincs pénz, gyenge a keret. Jelenleg az utolsó helyen áll a Bréma, és az az igazság, hogy komolyan bajba kerülhet. Ez a keret Münchenben nemhogy pontot szerez, de gólt sem nagyon. De ha szerez, akkor sincs nagy baj, hisz a gyenge werder védelem ellen még a maga alatt lévő bajor focisták is lőnek 2-3 gólt. Ribery újra játszhat, Robbennek és Lewandowskinak pedig jót tenne egy jó meccs, mert a válogatottal mindketten égtek egy jót. Nem beszélve Müllerről és Götzéről, hisz a Nationalelf is két sikertelen selejtezőn van túl. Bosszús lesz a Bayern, ez pedig semmi jót nem jelent a Werder számára.


A három meccs kombinált oddsa 1.40, ami nem túl nagy, de vélhetően egy izgalommentes kombi, ami hozza a pénzt a konyhára.

Címkék: sportfogadás, tipp,