Sportfogadás tippek: Costa Rica - Görögország

2014-06-29
Ma este 22 órától rendezik a meglepetéscsapatok nyolcaddöntőjét. Costa Rica és Görögország is meglepetésre jutott tovább, egyikük pedig egész biztosan a legjobb nyolc között találja magát!

Costa Rica - Görögorzág

Tipp: Görögország gólt szerez

Odds: 1.57

Iroda: bet365

Kezdés: ma 22:00

Ez az a meccs, ahol a legtöbben kevés gólt várnak. Van rá sansz, hogy tényleg nem szakad ki a gólzsák, de van itt egy-két odds, amit kár lenne kihagyni. Nem kerülgetjük a forró kását, íme a tippünk a mai napra:

Görögország gólt szerez!

Az odds 1.57-es, ennél jobb nem kell. A helléneket sokan utálják, amiért nem játszanak látványos focit. Ez, mármint hogy nem játszanak látványos focit, csak részben igaz. De legyünk már őszinték legalább magunkhoz, a nagy labdafényezőként számon tartott brazilok tegnap mit csináltak? Egy Kaposvár-Paks NBI-es találkozón pengésebb megoldásokat, pontosabb passzokat látunk. Itt ebben az egyenes kieséses szakaszban már nem a joga bonito dominál. Itt az számít, mentálisan melyik csapat áll készen a sikerre, és melyik nem. Görögország válogatottja soha nem fog tiki-takázni, meg 45 passzos támadásokat építeni. Viszont az tuti, hogy mentálisan ez a csapat nagyon rendben van. Nyertek már EB-t 1-0-ás győzelmekkel, és ha jobban belegondolunk, ez a sokak által gyűlölt görög válogatott azért rendre tiszteletét teszi a eb-ken és vb-ken.

Van fantázia ebben a görög csapatban, és azért egy gólt rendre találnak. Ilyen bika oddson egyszerűen kihagyhatatlan opció, aztán még az is lehet, hogy nekiesik egymásnak a két csapat. Sosem tudni, hányszor fordult már elő itt a vb-n, hogy totál mást kaptunk egy meccstől, mint amit vártunk! Görögország ismeri a győzelem receptjét, egy gólt valahogy összebarkácsolnak Samarasék. Azért azt se feledjük, hogy Costa Rica ez ellenfél. Costa Rica, amely együttes nem is volt a futball térképén a világbajnokság előtt...

Várható kezdőcsapatok:

Costa Rica: Navas-Gamboa-Duarte-Gonzalez-Umana-Diaz-Borges-Tejada-Ruiz-Bolanos-Campbell

Görögország: Glykos-Torsidis-Manolas-Sokratis-Holebas-Maniatis-Karagounis-Salpingidis-Samaris-Christodoulopoulos-Samaras

Sok sikert a tipphez, a mecshez pedig jó szórakozást! Bár ha elalszunk meccs közben, és mégis jön a tipp, az is jó kombináció!

Címkék: sportfogadás, tipp,