Sportfogadás tippek: Cordoba - Real Madrid

2015-01-24
A Real Madrid előnye már csak egy pont, nem fér bele több botlás. Ősszel Ronaldóék nem gáláztak a Cordoba ellen, de ez nem azt jelenti, hogy ma sem fognak.

Cordoba - Real Madrid

Tipp: A Real mindkét félidőben gólt szerez

Odds: 1.57

Iroda: bet365

Kezdés: ma 16:00

 

A Real Madrid a Cordobához utazik, hogy hazavigye a pontokat. Szüksége is van minden egységre, hisz a Barca és a Atletico is jó formában van, az előny nem olvadhat tovább.

Kupameccset nem játszott a Madrid, így mindenki pályára léphet, kivéve azokat, akik kisebb-nagyobb sérüléssel bajlódnak. Isco, Pepe és Modric vélhetően nem játszik, de Pepét Varane tudja pótolni, Isco helyett játszik Khedira.

Elöl ott lesz Benzema, mögötte széleken Ronaldo és Bale. Játszik Kroos és James, és játszik Marcelo, valamint Carvajal is, szóval a támadások minősége vélhetően olyan lesz, amilyeket megszokhattunk a Real Madridtól.

Ősszel nem gálázott a Madrid, de hozta a kötelezőt a Cordoba ellen. Mindkét félidőben lőtt gólt, és ez a tippünk mára is. Múlt héten déli meccsen átaludta az első játékrészt a Real, aztán a másodikban megszórta a Getafét. Most vélhetően nem fogja elszórakozni a meccs elejét sem, nem szokása Ronaldóéknak. A Cordoba védelme egyébként sem lesz az igazi, Campabadal piros lap miatt eltiltott, ő pedig pont azon az oldalon szokott védekezni, ahol a Madridnál Ronaldo játszik. Szóval egyelőre kérdéses, ki lesz a helyettese, de nem fogja jól érezni magát CR7-el szemben, annyi szent.

Aztán, ha az első félidőben betalálnak a Blancók, a másodikban már még könnyebb dolguk lesz a vendégeknek, egy-két kontra biztosan góllá érik a kinyíló ellenféllel szemben.

Kellemes hétvégét, a tipphez pedig sok sikert kívánunk!

Címkék: sportfogadás, tipp,