Sportfogadás tippek: Cordoba - Athletic Bilbao

2015-04-24
Valószínűleg az utolsó esélye a Cordobának, ha ma este nem nyer, szinte biztosan kiesik. Ha nyer az andalúz együttes, akkor még marad esély a bennmaradásra.

Cordoba - Athletic Bilbao

Tipp: Cordoba vagy iksz

Odds: 1.90

Iroda: bet365

Kezdés: péntek 20:45

 

A Primera Divisionban hat forduló maradt hátra. A Cordoba utolsóként várja ezt a hat fordulót, ha ma nem sikerül nyerni, szinte biztosan búcsúzik. Ma este kiderül, van-e szíve az andalúz együttesnek, kiderül, hogy képesek-e oroszlánként küzdeni.

Ha már oroszlánok. Meg kell említeni, hogy amíg élet-halál meccs ez a hazai csapat szempontjából, addig a Bilbaónak totálisan tét nélküli az összecsapás. A Bilbao kiesni nem fog, a jövő évi EL-szereplés pedig a Copa del Rey fináléval biztosítva van. Nem is pazarolt sok energiát az Athletic az utolsó két idegenbeli bajnokijára. Most sem fogja szétszakítani magát a baszk együttes, igazából semmit sem jelent, hogy hatodik lesz a csapat a bajnokságban, vagy tizedik. Iker Muniain egész szezonra kidőlt, sől nem túlzás talán azt állítani, hogy egész évre. Aligha akar több kulcsfigurát elveszíteni a vendég-együttes, a Barca elleni Király Kupa fináléban így is nyúlfarknyi a csapat esélye.

A mai bajnokin a hazai együttesnek kellenek jobban a pontok, és a szezon vége felé, amikor az egyik félnek tét nélküli a meccs, a másiknak pedig létkérdés, akkor nem feltétlenül a jobb csapat nyer, hanem amelyik jobban akarja a sikert.

Várható kezdőcsapatok:

Cordoba: Juan Carlos-Gunino-Pantic-Crespo-Edimar-Fede-Khrin-Abel-Andone-Bebé-Ghilas

Bilbao: Iraizoz-de Marcos-Laporte-Exeita-Balenziaga-Benat-San José-Viguera-Ibai-Inaki Williams-Aduriz

Címkék: sportfogadás, tipp,