Sportfogadás tippek: Cleveland Cavaliers - Golden State Warriors

2017-06-06
A Cleveland és a Golden State kopírozza a tavalyi döntős szériát, hisz az első két találkozót idén is Curry-ék nyerték. Vajon a harmadik mérkőzés is úgy alakul, ahogy az előző sorozatban? Ha igen, az nagyot szólna!

Cleveland Cavaliers - Golden State Warriors

NBA Finals 2017 - 3. mérkőzés

Online sportfogadás tipp: Cleveland győzelem

Bet365 odds: 2.30

Tippmix odds: 2.15

Kezdés: Június 7,  01:00

 

A tavalyi finálé első két meccsét a GSW nyerte. Az elsőt 15 ponttal, a másodikat 33-al. Idén az első mérkőzésen 22 pontot tett közé a Warriors, a másodikon 19 pont volt a különbség. A 2017-es finálé első két meccsén dominált a Warriors. Egyébként a 2. meccs 245 pontot hozott, ebből 132-t az oaklandi együttes dobott. Curry és Durant megint egymásra licitált, egyik jobban játszott, mint a másik, Curry ráadásul tripla-duplát ért el. Thompson dobóteljesítménye is sokat javult, és hiába a Cavs 113 pontja, a GSW-nek minden extra dobása ült.

Bet365 - 15.000 Ft bónusz a most regisztrálóknak

A második meccsen James az első két negyedben támadta a gyűrűt, nem is nagyon tudták útját állni. Rengeteg pontot dobott a Cavs a festékből, James 29-et szórt (mellette 11 lepattanó és 14 gólpassz), viszont rajta kívül igazán dicsérni senkit sem lehet. Love és Irving sem hozta, amit tud, Korver és JR Smith pedig megint vakon volt. Az a Cavs, amely az alapszakaszban és még a play off-ban is egyre-másra dobálta a triplákat, most képtelen volt kintről betalálni. James a 3. és 4. negyedben kevesebb alkalommal tört be a festékbe, vélhetően fogyóban volt az erő. Kintről meg nem ment a dobás, szóval hiába a Cavs 113 pontja, a Warriors ellen ez nagyon gyakran kevés. Most is az volt.

Tavaly a 3. meccsen a Cavs 30 ponttal verte a Warriorst!

Az előző idényben is elvitte az első két találkozót a Golden State, nagyjából hasonlóan simán. Viszont amikor átmentek a keleti partra, és Clevelandben léptek pályára a felek, akkor a Cavs nagyon csúnyán elkente a sárga-kék mezes riválisát. Jamesék 120-90 arányban tudtak győzni, 30 pontot vertek rá a GSW-re. Ha a Cavaliers idén is döntőt akar nyerni, a 3. meccset hozni kell!

Erre egyébként van esély, hisz tavaly is dominálta az első két meccset a GSW, aztán hatalmasat bukott a 3. találkozón. Ebben a Cavs-ben pedig van még tartalék, hisz James hozza a számokat, de rajta kívül eddig senki. Irving, Korver, JR, Shumpert, Love és Thompson tud sokkal jobban játszani, miközben a Warriors sztárjai, Curry és Durant abban az ellenséges környezetben aligha fog annyira jól játszani.

A Warriors eddig a rájátszásban 12 meccsből 12-őt megnyert, ami elképesztő. Ugyanakkor volt olyan sima az első két meccs, hogy a Warriors picit elalszik, mert ebben a Cavsben bőven van még tartalék. Az előző évben is odapirított a 3. meccsen a keleti együttes, így a mi tippünk most is az, hogy a 3. meccsen a Cleveland fog nyerni. A sima Cavs-siker 2.30-as odds, ennek illene jönni. Ha megint 30 pontot tesz közé James együttese, az a Bet365-ön 66.00-os szorzóval fizet. Ha 'csak' 21 pontot, vagy többet tesz közé a Cleveland, az 15.00-szörös pénzt ér. Mondjuk látva az első két találkozót, azt nagyon nehéz elképzelni, hogy a Cavs 20 pontnál többet tesz közé, idén ugyanis ha Curry netán besülne, még mindig ott van Durant...

Címkék: sportfogadás, tipp,