Sportfogadás tippek: Chile U20-Irak U20

2013-06-29
Ma zárul az U20-as VB csoportköre, és kiderül, melyik az a 16 csapat, amely folytathatja az egyenes kieséses szakaszban. Mi újra két olyan együttes találkozóját választottuk, amelyek már a mai meccstől függetlenül továbbléptek!

Chile U20 -Irak U20

Tipp: 2.5 gól alatt

Odds: 1.85

Iroda: bet365

Kezdés: ma 20:00

 

Tegnap a Görögország-Paraguay meccsen volt hasonló a helyzet, ahol ugyanarra a gondolatvonalra építettük a tippet, mint most. Tény, hogy nem ismerjük kívülről-belülről ezeket a csapatokat, de egy-két meccs alapján már le lehet szűrni a tanulságokat.

Irak együttesét sokan sötét lónak tartották, és ez a sötét ló most simán lépett tovább. Angliával 2-2-t játszottak, majd 2-1-re verték Egyiptomot. Nekik ma már bőven jó az iksz, ráadásul egy döntetlennel még csoportelsők is lennének, amire azért talán senki sem számított.

Chile szintén nem szomorkodna döntetlen esetén, bőven belefér nekik is a remi. Ne feledjük, mindkét csapat vereség esetén is továbbjut!

Chile és Irak nem fogja bántani egymást. Mindketten arra törekednek majd, hogy minél kevesebb veszteséggel lehozzák a meccset. Ez alatt értünk mi energiaspórolást, amit vagy úgy oldanak meg, hogy nagyon keveset mutatnak előrejátékban, vagy úgy, hogy az eddig padon lévő játékosok kapnak lehetőséget. De arra is figyelni fognak, hogy sérülést, eltiltást ne szedjenek össze, mert bizony, ha ez a két csapat éles meccset játszana, ott azért lennének érdekes dolgok...

Jobb a békesség alapon egy langyos döntetlennel mindkét csapat kiegyezik. Tippünk mégsem ez, hanem a 2.5 gól alatti opció. Ebbe belefér, ha valamelyik együttes mégis másképp gondolná, és behúzná mondjuk 1-0-ra.

Mert elméletileg lehetne ez egy jó 4-3-as meccs is őszinte játékkal, de valamiért ezeken a tornákon ilyenkor minden meccs arról szól, hogy csak legyünk túl a mai találkozón, aztán majd az egyenes kieséses szakaszban odategyük magunkat.


Chile talán nem is olyan erős, mint azt sokan vártuk, Irak pedig egyértelműen jobb, mint amire számítottunk. Ráadásul alighanem az első két találkozójuk további önbizalmat adhattott nekik, és elhiszik magukról, hogy ég mehetnek egy-két kört a VB-n.

De ők sem lőnek majd két gólt minden összecsapásukon, így vélhetően ma sem. Chile talán megpróbál majd kezdeményezni, de ha az irakiak betömörülnek, hamar belátják majd, hogy ennek így nem sok értelme van...

Langyos meccsen 2.5 gól alatti opció a tippünk a mai Irak-Chile találkozóra, amire meglepően jó, 1.85-ös oddsal fogadhatunk!

Sok sikert mindenkinek!

Címkék: sportfogadás, tipp,