Sportfogadás tippek: Chicago Fire - New England Revolution

2017-08-05
A Chicago kisebb hullámvölgyban van, ebből szeretne kijönni a New England elleni találkozón.

Chicago Fire - New England Revolution

Online sportfogadás tipp: Chicago Fire győzelem

TippmixPro odds: 1.60

Kezdés: vasárnap 02:30

 

Kisebb gödörben a Fire! Nagy baj még nincs, mert Keleten így is 2. Nemanja Nikolic csapata, de a Portland elleni iksz után a New York City és a Sporting KC ellen is kikapott. Nemanja leállt az üzemi termeléssel, az említett három bajnokin nem talált be, ami számára ismeretlenül hosszú széria a szeles városban.

Ugyanakkor a Fire ezt a három nyeretlen meccsét idegenben játszotta, most végre újra a Toyota Parkban léphet pályára, saját közönség előtt. Az ellenfél a NE Revolution, amely július végére elkapta a fonalat. A Galaxy-t 4-3-ra, a Uniont 3-0-ra verte, de illik tudni, hogy ezek hazai pályás meccsek voltak. A Revolution idegenben még mindig nyeretlen, 0-3-7 a mérleg, amikor idegenben játszik.

Volt szerencsém látni azt, amit a Revolution idegenben produkál, az pedig a világ legegyszerűbb focija. Kei Kamara fel van tolva, a többiek meg rúgdossák rá a labdákat. Aztán szegény Kamara vagy kezd valamit a bogyóval, vagy nem. Támogatást a középpályáról a legritkább esetben kap. Úgy vélem, a Revolution kellemes ellenfél lehet a Fire számára. Ok, hogy két meccses-győzelmi szériája van a New England-nek, de az a csapat idegenben meg sem közelíti azt, amit otthon mutat. Nikóék tuti összekapják magukat, és nem kizárt, hogy egy önbizalom-növelő, 2-3 gólos sikert abszolválnak hétvégén a NER ellen. A Fire-győzelem 1.60-al fizet, de félő, hogy még ez az odds is megy majd lejjebb, valószínűleg a meccs előtti órákban 1.50-nél többet nem nagyon kapunk majd rá.

Címkék: sportfogadás, tipp,