Sportfogadás tippek: Németország - San Marino

2017-06-10
Pénteken egy miniállam, Andorra győzni tudott egy EB-résztvevő ellen. San Marino válogatottja ilyen csodában nem reménykedhet a világbajnoki címvédő Németország otthonában.

Németország - San Marino

Online sportfogads tipp: 7.5 gól fölött

Bet365 odds: 1.72

Tippmix odds: 1.65

Kezdés: szombat, 20:45

 

San Marino már megtapasztalta, milyen a Nationalelf ellen játszani, hisz hazai pályán 0-8 arányban kapott ki. Többek közt így is lehet ezt, van válogatott, amely egy miniállam otthonában 1-0-ra kikap, és van, amelyik valós tudásának próbál megfelelően játszani, és megtiszteli a miniállamot azzal, hogy komolyan veszi. Aztán, ha 8 gól lesz közte, hát Istenem...

Löw válogatottja sem lesz épp a legerősebb nevek alapján, de akik magukra húzzák szombaton a címeres mezt, mindent megtesznek majd a sikerért. Löw a nyári Konföderációs Kupára is egy fiatal válogatottal utazik, hét olyan srác is a keretben van, akiknek még egyetlen válogatott meccsük sincs felnőtt szinten. Hector, Mustafi vagy Draxler már igazi rutinrókának számít majd. Viszont az fix, hogy azok a srácok, akik most ott lehetnek a válogatottban,mindent meg fognak tenni annak érdekében, hogy ne ez legyen az utolsó alkalom, amikor behívják. Pl. jövőre világbajnokság, biztosan mindenki szeretne bizonyítani, hogy majd a következő évben is számítson rá a szövetségi kapitány.

Szóval Németország valószínűleg nem fog kegyelmezni San Marino válogatottjának, még az sem kizárt, hogy kétszámjegyű lesz a különbség.

Németország: ter Stegen - Rudy, Mustafi - Kimmich, J. Hector - Can, Goretzka - Brandt, Draxler, Younes - Wagner
San Marino: E. Benedettini
- Bonini, Biordi, Della Valle, Palazzi - Zafferani, A. Golinucci, Cervellini, Mazza, Hirsch - Rinaldi
Címkék: sportfogadás, tipp,