Sportfogadás tippek: Chicago Bulls - Oklahoma City Thunder

2015-12-25
Az NBA-ben Karácsonykor sem áll meg az élet, idén is a szokásoknak megfelelően 5 meccset rendeznek. Ezek a meccsek pont ugyanannyit érnek, mint egy 'sima' alapszakasz mérkőzés, de azért picit nagyobb a presztízs, többen is nézik, és ilyenkor külön karácsonyi mezek, cipők is előkerülnek.

Chicago Bulls - Oklahoma City Thunder

Tipp: Az OKC pontjai 107.5 felett

Odds: 1.95

Iroda: unibet

Kezdés: 12.25. 20:30

 

A Bulls és a Thunder idén már összefutott egyszer, akkor a Chicago pár ponttal nyerni tudott. Most az Oklahoma City lesz a pályaválasztó, így az sem meglepő, hogy a fogadóirodáknál 9 pontos favorit a Thunder. Ez azért nem kevés.

Az OKC-nél nincs sérült játékos, a Bullsnál Dunleavy és Joakim Noah sem bevethető. Noah és Dunleavy tehát egész biztosan nem játszik, márpedig szükség lenne rájuk, hisz a Bulls három mérkőzés óta nyeretlen. A Detroit elleni három hosszabbításos meccset sikerült elbukni, az a meccs pedig fizikálisan és mentálisan is taccsra tette a bikákat. A Detroit zakó után nem volt meglepő back to back meccsen a New York elleni vereség, és ezt követően két napra rá a Brooklyn is elverte a Bullst. Csak három ponttal, de a vereség az vereség. Négy nap alatt három zakó, és könnyen lehet, hogy jön a negyedik...

Az OKC utolsó 10 találkozójából csak egyet veszített el. Egyedül a Cavs ellen kapott ki a Thunder, 10 meccsenként egy zakó vélhetően belefér. Ma otthon játszanak Westbrookék, ez is egy előny, hisz nem kell utazgatni. A forma is a Thunder mellett szól, szóval valahol érthető, hogy miért is ekkora favorit az OKC. Ráadásul a Bull idegenben 10 meccsből hatot elveszített, míg az OKC otthon három vereség mellett 13 győzelmet tud felmutatni.

A mi tippünk, hogy a Thunder 107.5 pont fölött dob ezen a találkozón. Otthon 106.5 pontot átlagolnak, de erre a találkozóra még inkább odateszik majd magukat Duranték. Ez a Bulls pedig már nem az, mint a korábbi években, látjuk, hogy a gyengébb keleten is csak a hatodik helyen áll jelenleg. Noah nélkül a palánk alatti védekezés még silányabb lesz, az OKC most (ismét) megszórhatja magát.

Címkék: sportfogadás, tipp,