Sportfogadás tippek: Chennai - Mumbai

2015-12-01
Az fix, hogy nem a világ legnépszerűbb pontvadászata az inidiai ISL, de azért egy-két jobb tippet ott is találni.

Chennai Titans - Mumbai City

Tipp: 2.5 gól felett

Odds: 1.81

Iroda: sportingbet

Kezdés: kedd, 14:30

 

Az Indiai Szuperliga alapszakaszából pár meccs van hátra. Mai két szereplőnk, a Chennai és a Mumbai ezzel a maival együtt még kétszer lép pályára. Mindkét együttes számára van még esély a play off-ra, de amíg a Titans számára ez az esély reális, addig a Mumbai City számára kisebb csoda kéne ahhoz, hogy a top4-ben zárjon.

A Mumbai ráadásul nincs formában, régóta nyeretlen. A top4-hez számukra kell két siker, és a rivális csapatok botlása. A Chennai ilyen szempontból jobb helyzetben van, hisz ha most nyer, az utolsó körben a Pune ellen egy döntetlen is elég számukra.

A Titans egyébként jó formában van, utolsó két meccsét magabiztosan nyerte 4-0 és 4-1 arányban. Materazzi elég jó kerettel dolgozhat, sok brazil légiós játszik itt, köztük Elano vagy Bruno Pelissari, akik azért nem rossz játékosok! A kis Mendoza nem brazil, de ha ő pályán van, állandó gólveszélyt jelent.

A Chennai egyébként sem játszik rossz meccseket hazai pályán, átlagban 3.66 gól születik a Titans hazai találkozóin. Sérült, eltiltott kulcsjátékos a hazaiaknál nincs, és mivel a Mumbai City-nek is csak a győzelem a jó eredmény, itt jó sansz mutatkozik egy gólgazdag meccsre!

Címkék: sportfogadás, tipp,