Sportfogadás tippek: Chelsea - Rubin Kazan

2013-04-04
Már csak 8 csapat érdekelt a 2012/13-as EL kiírásban, itt már aligha akar bármelyik csapat direkt meccset veszíteni! Aki ki akart esni, az már megtette. Nézzük, mi várható a Chelsea-Rubin összecsapáson.

Chelsea - Rubin Kazan

Tipp: Chelsea góljai 1.5 felett

Odds: 1.70

Iroda: bet365

Kezdés: ma 21:05

Egy dolog biztos. A londoni kékek labdarúgói nem fognak megszakadni a pályán. A Sparta Praha ellen sem tették, és a Steaua ellen sem nagyon izzadták tele a mezüket a srácok. Ma sem várhatunk tőlük mást, langyos mederben csordogál majd a találkozó. A tippünk mégis az, hogy a Rubin így is minimum két kapott góllal utazik haza.

A Rubin az egyenes kieséses szakaszban két spanyol csapatot búcsúztatott. Legutóbb a Levantét, előtte pedig a címvédő Atletico Madridot. Utóbbi maga volt a csoda, de az Európa Ligában láttunk már csodákat...

Ha nem nyúlnak bele a meccsbe, nem valószínű, hogy a Rubin a Stamford Bridge-en sok gondot okozna a Chelseanek. Hazai oldalon Cole, Cahill, Ba és Romeu marad ki, de egy olyan gigaklub, mint a Chelsea aligha érzi meg, ha pár játékosára nem számíthat Benitez mester. A Rubinnál nagyjából mindenki játékra kész, Berdyev mester ilyen szempont jó helyzetben van.

Az oroszok valószínűleg védekezésre rendezkednek be, és kontrákra bazíroznak. Ha ez így lesz, akkor elöl valószínű Rondon szerepeltetése, de középen jó esély van arra is, hogy a Chelseanél nevelkedő Töre is játéklehetőséhez jut, mert ő is nagyon gyors, lendületes labdarúgó, konrtajátékra ő is tökéletes a középpályán. Egyébként hétvégén a Lokomotív Moszkva ellen nyertek 2-0-ra, de a mutatott játék az borzalmas volt. Csapkodó volt a meccs, nagyon gyenge volt a színvonal azon a meccsen, ami persze a moszkvaiaknak is köszönhető. Ha ma is úgy játszik a tatár csapat, nagyjából végük van...

A Chelsea hétfőn a Man. United ellen nyert FA Cup mecsen 1-0-ra, tehát a jókedv adott. Viszont épp ezért többen pihennek majd, sajnos előre nem lehet tudni, hogy kik. De ha Ba nem játszik, akkor talán jöhet a maszkos Torres, ő a Man. U. ellen csak perceket játszott. Jöhet Marin, Moses vagy Lampard középre, de ez csak találgatás. Vasárnap otthon fogadják a Sunderlandet, tehát papíron az egy nyerhető meccs, de Hazard, vagy Oscar aligha játssza végig a mai találkozót.

A londoni kékek 5-10 perces időszakokat fognak megnyomni, amikor mindenki odateszi magát, és Premiership tempót diktálnak, és lesznek időszakok, amikor az ember legszívesebben átkapcsolna egy másik csatornára. Igen ám, de amikor a Chlesea focistái komolyan veszik majd a focit, azt a tempóváltást a Rubin nem fogja elbírni.

Ráadásul azt sem szabad elfelejteni, hogy a Chelsea focistái egyénileg is képzettebb labdarúgókból állnak, a kis Marin például sokkal több játéklehetőséget érdemelne, de egy Oscart, vagy egy Hazard-t nehéz kiszorítani...

A mi tippünk az, hogy a Chelsea megpróbálja ma este döntésre vinni a dolgot, és 2-3 rúgott góllal küldi haza a Rubint!

Sok sikert mindenkinek!

 

SZÓLJATOK HOZZÁ!

Azok között, akik aktuális Napi tippjeinkhez (Napi Fortuna tipp, Totótipp, Tippmix tipp) kommentet ír, 5 EURÓS BET-AT-HOME KUPONOKAT sorsolunk ki! A komment vonatkozhat arra, hogy egyetért-e az adott tippel vagy nem, de más, saját tippet is leadhattok rövid indoklással. Már ebben a percben lehet kezdeni!

 

 

Címkék: sportfogadás, tipp,