Sportfogadás tippek: Chelsea - PSG

2016-03-09
A Chelsea és a PSG igen jól ismeri egymást, az elmúlt években rendre összefutnak a BL-ben. Az első meccsük itt a legjobb 16 nem is a tapogatózásról szólt, egymásnak ugrottak, és meglepően nyílt, pörgős, élvezetes meccset prezentáltak.

Chelsea - PSG

Tipp: 1.5 gól felett

Odds: 1.30

Iroda: sportingbet

Kezdés: szerda, 20:45

 

Az odavágón kialakult 2-1-es PSG győzelem azt jelenti, hogy a Chelsea-nek kell kezdeményezni elsősorban. Persze rohanni sem fognak, hisz 1-0-al már továbbjut a londoni csapat, csak jó kérdés, hogyan fogják megúszni ezt a meccset gól nélkül. Az ugyanis nem igazán megy, a Chelsea az utolsó 7 tétmeccsén mindig kapott legalább egy gólt. Ez a csapat nem az, melyet a korábbi években megszokhattunk.

A PSG Franciaországban gyakorlatilag már bajnok, így simán belefér olyan meccs, mint a hétvégi Montpellier elleni 0-0. Blanc mester gyakorlatilag azt pihentet bajnokin, akit épp szeretne. Kb. csak a BL-re kell koncentrálni, és a PSG-t sokan titkos favoritnak tartják.

Ha a mai találkozó is olyan képet fest majd, mint a párizsi, akkor nem fogunk unatkozni. Sok helyzet, gólok, lüktető tempó, minden, ami egy ilyen összecsapáshoz kell.

Várható kezdőcsapatok:
Chelsea: Courtois-Azpilicueta-Ivanovic-Cahill-Baba-Mikel-Fabregas-Willian-Oscar-Hazard-Costa
PSG: Trapp-Marquinhos-T. Silva-D. Luiz-Maxwell-Matuidi-Motta-Verratti-Lucas-di Maria-Ibrahimovic

Mindkét együttes kellően motivált. A Chelsea a bajnokságban elszállt, így a BL-ben lehet valamit szépíteni a szezont illetően. A PSG pedig -ahogy említettük- gyakorlatilag már bajnok, így minden erejét a BL-re koncentrálhatja. Mindkét csapatban van gól, vannak gólok. A Chelsea védelmét di Maria és Lucas kavarhatja meg, Ibra meg egy tank, ráadásul hétvégén ő is csak annyit játszott, amennyi jól esett neki. A kékeknek pedig igazából nincs mire várni, a londoniak gólkényszerben vannak, de a továbbjutáshoz egy gól vélhetően nem lesz elég, hisz ahogy írtuk is, egy kapott gól mostanában mindig benne van a pakliban..

Címkék: sportfogadás, tipp,