Sportfogadás tippek: Chelsea - Basel

2013-05-02
Múlt héten Baselben 2-1-re nyertek a londoni kékek David Luiz hajrában szerzett góljával. A visszavágó előtt tehát nyeregben érezheti magát Benitez együttese, de pár gólt azért ma is várhatunk a Chelseatől!

Chelsea FC - FC Basel

Tipp: Chelsea góljai 1.5 felett

Odds: 1.50

Iroda: bet365

Kezdés: ma 21:00

Múlt csütörtökön a Chelsea 2-1-re nyert Svájcban, szóval fél lábbal már a döntőben érezhetik magukat. Persze csak fél lábbal, mert ezt a Baselt azért nem lehet leírni. Pont ezért akarja valószínűleg Benitez mester a legerősebb kezdőjét pályára küldeni, nagyon ciki lenne úgy kiesni, hogy idegenben 2-1-re nyerni tudott a csapat.

Persze megint jó kérdés, melyik a legerősebb Chelsea, mert több poszt van, ahol simán van 2 azonos képességű játékos, ráadásul hétvégén a Manchester United elleni meccsre is gondolván biztos lesz egy-két olyan alapember, akik a Chelsea alapcsapatához tartoznak, mégsem lépnek pályára.

Baselben például Oscar és Mata sem kezdett, csereként álltak csak be a hajrára. A Chelsea tehát a lefújás pillanatában talán erősebb volt, mint a kezdő sípszó pillanatában. Egyébként azon az odavágón az egyik legnagyobb futballal foglalkozó portál a Chelseanél David Luizt és Hazardot értékelte 4.00-val (5-ös listán), míg a meccs legrosszabb játékosa a szakértők és a szurkolók szerint is Park Joo-Ho volt a svájci együttesből.

Egyébként a múlt heti meccsen a Basel 62%-ban birtokolta a labdát, vagyis a londoniak átadták a területet, és kontrákra játszottak.

Ma már aligha lesz így, hazai pályán nem fogják engedni, hogy a svájciak gurigázzanak. Így is van ez rendjén, amíg a Chelseanél a labda, addig nem kapnak gólt, és az idő is nekik dolgozik.

Az előzményeket ismerve ez a meccs talán még a múlt hetinél is élvezhetőbb lesz, pedig az sem volt rossz. A Basel csapata az esélytelen nyugalmával lép pályára, és ami azt illeti, a St. Jakob Parkban is több ziccert puskáztak el, nem játszottak rosszul, csak a szerencse nem mindig volt velük. Itt Londonban is lőhetnek egy, de akár két gólt is.

Pont ezért nem fogják Hazardék a véletlenre bízni a továbbjutást, aztán a közönséget is ki kellene szolgálni. A Basel csapatán nincs nyomás, mindent feltesznek egy lapra, és megpróbálják a lehetetlent. Óhatatlanul ki fognak nyílni hátul, és ekkor jön majd el a kntrák ideje. Mata, Hazard és Oscar egy-két húzással odakerül a Basel kapuja elé, és ha már ott vannak, aligha fognak kegyelmezni. Torres is meglövo majd a maga gólját valószínűleg.

Hazai pályán két gólt akkor is várhatunk a Chelseatől ha ismét csak 60-70%-ot adnak majd ki magukból. Benitez meg akarja nyerni az EL-t csapatával, egy EL győzelem azért neki sem rossz ajánlólevél...

A tippünk tehát minimum két londoni gól, ezért pedig az 1.50-es odds nem is tűnik gyengének!

Sok sikert kívánunk mindenkinek.

Címkék: sportfogadás, tipp,