Sportfogadás tippek: Celtic - Motherwell

2013-01-02
A hétvégén már játszanak a spanyolok is, de addig minőségi focit csak a britektől láthatunk.

Celtic - Motherwell

Tipp: Celtic 1.5 gól feleltt

Odds: 1.44

Iroda: bet365

Kezdés: ma 16:00

Legutóbb a Celtic 'megfázott' a Hibs ellen, most mindenképp javítaniuk kell. A karácsonyi bejgli megfeküdte a gyomrukat, nagyon nem voltak képben a Hibernian elleni találkozón. 1-0-ra kaptak ki, és idén már ez volt a 4. zakójuk Samaraséknak. Mivel a Rangers alaccsonyabb osztályba száműzték financiális gondok miatt, bőven belefér a zöld-fehérek részéről egy-két lyukas meccs!

Az nem kérdés, hogy bajnokok lesznek, de Lennonék a BL-ben is állnak még, és nem fogják ingyen adni a Juventusnak a továbbjutást. A Szpartakot és a Benficát is megelőzték, így ott vannak az egyenes kieséses szakazban. Nem szabad leereszteni, mert ami a skót bajnokikon elég egy győzelemhez, az a Juve ellen még a tisztes vereséghez is kevés lehet.

A Celticnél hárrom fontos játékos van, akik ma nem léphetnek pályára. Commons, Stokes és a kis Forrest tutira nem lép pályára, de a Motherwell elleni hazai meccsen ez nem lehet kifogás egy esetleges gyengébb szereplésre.

A Motherwell teljes csapattal utazik, szóval ilyen szempontból ők sem foghatják a zakó a sérültekre, hiányzókra. Egyébként a Motherwell jól szerepel a bajnokságban, hisz a Celtic után az Inverness és a Motherwell áll 34-34 ponttal!

A zöld-fehérek e meccs után kis pihenőre vonulnak a többiekkel együtt, hisz legközelebb bajnokit csak 19-én játszanak! Aztán február 12-én lesz a Juve elleni BL találkozójuk, addigra már Forresték is bevethető állapotban lesznek!

A Celtic ezt a meccset magabiztosan nyeri hazai közönség előtt, nem engedhetnek meg maguknak olyan játékot, mint a Hibs ellen. Meg különben is, kell nekik a biztos előny, mert a Juve elleni BL meccsek előtt egész biztosan a tartalékok játszanak majd. Ott pedig könnyen előfordulhat pontvesztés..

Sok sikert mindenkinek!

Címkék: sportfogadás, tipp,