Sportfogadás tippek: Celta Vigo - Real Madrid

2015-10-24
Érdekes kis mérkőzés lesz a mai Celta-Real Madrid meccs, hisz a vendégeknél több kulcsjátékos sérült, a Celta pedig igazi óriásölőnek számít a ligában.

Celta Vigo - Real Madrid

Tipp: 5.5 büntetőlap felett

Odds: 1.66

Iroda: bet365

Kezdés: szombat: 16:00

 

A Real Madrid hétközi BL-meccsen 0-0-át játszott a PSG ellen. Igazából sem a Madrid, sem a Párizs nem igazán forszírozta a támadásokat, a PSG szemmel láthatóan elégedett volt az iksszel. A Realnak pedig nem volt szerencséje.

A vendégeknél hiányzik Benzema, Bale, Pepe, Carvajal és James is hiányozhat. Akik játszanak, azok sokat játszanak, így nem biztos, hogy egy friss Madridot láthatunk. Sőt biztos, hogy nem, hisz ezek a srácok azért a válogatottakban is pályára léptek jobbára. A Celta hétközi meccset nem játszott, rákészült a mai rangadóra.

Ez a vigói együttes nem szórakozik, elverte már a Villarrealt, és bizony alaposan bucira verte a Barcát is. Neymarék 4-1-re kapta ki a Balaidosban, a Vigó lefocizta a Barcát. Ezt ma is könnyen megcsinálhatják Nolitóék a Real Madriddal.

Nagyon magabiztos a Celta, és az fix, hogy nem ijed meg a Real Madridtól. Nincs is mitől félnie, ez a Real közel sem félelmetes.

A mi tippünk, hogy a meccs nem feltétlenül a gólokról szól majd. Nyílván gólok is lesznek, de lapok is. A Madrid eleve fáradt lesz, nem mindig mindenhová érnek majd oda a játékosok időben. Orellanát, Nolitót nem könnyű tartani. Könnyen frusztrálttá is válhatnak majd a vendégek, főleg, ha vezet a Celta. Ronaldo is rettentő pipa, neki sem megy igazán, és félő, hogy ma sem talál be. Persze ha lapokról van szó, nem kell félteni a Celta játékosait sem. Jony és Radoja két olyan játékos, akinek előre be lehet írni a lapot. Radoja pl. szinte képtelen lehozni egy meccset sárga nélkül, márpedig ma nem akármilyen játékosat kéne tartani. Kemény ütközetek lesznek a vonalak mellett és a középpályán, ez a találkozó nem feltétlenül lesz szép. Itt bizony lesznek kemény belépők, és potyognak majd a lapok.

Ha a Celta nyerni tudna, a tabella élére állna, ez pedig elég motiváció kell legyen a hazaiak számára.

 

Címkék: sportfogadás, tipp,