Sportfogadás tippek: Celta Vigo - Real Madrid

2015-04-26
Fontos meccse lesz a Real Madrid csapatának ma este a Balaidosban. Tegnap a Barca nyerni tudott a barcelonai derbin, nem hibázhatnak Ronaldóék, ha bajnokok szeretnének lenni!

Celta Vigo - Real Madrid

Tipp: 6 büntetőlap felett (AH)

Odds: 1.85

Iroda: bet365

Kezdés: ma 21:00

 

A Celta Vigo bravúrra készül! Meg akarja verni a Real Madridot, méghozzá presztízsből. Igazából olyan sok célja a presztízs-győzelmen kívül nincs is a vigói csapatnak, kiesni nem fog, az EL-indulást érő helyek meg nagyon messze vannak. Otthon viszont rendre felszívják magukat a gigászok ellen, és ritkán fullad unalomba az a találkozó, amikor a Celta egy bajnokaspiránssal játszik.

Különösen érdekes lesz a ma esti találkozó, hisz amíg a Celtánál szinte mindenki pályára léphet a kulcsjátékosok közül, addig a Madridnál Benzema, Modric és Bale sérülése okoz gondot. Vélhetően egyik sem lép pályára ma este, így pedig komoly gondja van Ancelottinak, hogyan is álljon fel a Fehér Balett.

Az biztos, hogy így kevesebb esély van a gálára, vélhetően nem lesz annyira sziporkázó a Madrid focija sem. Itt a Blancóknak is egy célja lesz, be kell gyűjteni mindhárom pontot! Igazából ritka az, amikor célfutballt játszik a Real, de most eljött az idő, amikor csak az eredmény számít.

Alapesetben egy ilyen meccsen a gólokra is fogadhatnánk, de inkább úgy döntöttünk, hogy a lapok felé indulunk. Ősszel a két együttes meccsén 8 sárgát kellett kiszórni, valószínűleg most sem lesz kevesebb büntetőlap. Eleve a Real 4-4-2-t játszik majd vélhetően, nagyobb lesz a népsűrűség a középpályán, több szurkapiszka lesz, és a Celta kemény együttes, nem nagyon kell félteni a srácokat. Persze Ramosékat sem, Nolito vagy Orellana mellett nem nehéz besárgulni.

Aztán itt szezon végén, amikor minden momentum felértékelődik, simán benne van, hogy egy-két spílerben felmegy a pumpa, és begyűjt egy buta piros lapot. Tegnap a barcelonai derbin például Alba kapott pirosat. Egy labdaelrúgás után jogos sárgát kapott, aztán addig hepciáskodott, míg Lahoz spori megunta, és lezavarta. Itt is simán benne van, hogy valamelyik játékosnál elszakad a cérna.

Kemény kis meccs lesz ez, sok párharccal, és bizony helyenként durva belépőkkel, könyökösökkel tarkított meccsre számíthatunk!

Címkék: sportfogadás, tipp,