Sportfogadás tippek: Celta Vigo - Manchester United

2017-05-04
Sokan biztosra veszik, hogy a Celta - Man. United párharcból az angol csapat megy tovább. Mi már pár napja jeleztük, hogy nem feltétlenül gondoljuk így. Álláspontunk azóta sem változott.

Celta Vigo - Manchester United

Online sportfogadás tipp: Celta vagy döntetlen

Bet365 odds: 1.66

Tippmix odds: 1.60

Kezdés: csütörtök, 21:05

 

A két együttes közül valószínűleg a Unitednek szurkolnak többen. Igen ám, de ez még nem jelenti azt, hogy az angol csapat erősebb, mint a Celta. Valószínűleg szólnak érvek a United mellett is, de az oddsok nagyon félre tudják vezetni az embert. Hazai pályán a Celta esélytelenebb? Ráadásul ennyire?

A vigói együttes előnye, hogy a spanyol bajnokikat csak arra használja, hogy a játékosok meccsrutinja megmaradjon. Biztos félrevezet sokakat, hogy a Genk elleni továbbjutás után 3 bajnokit veszített zsinórban a csapat. Ezt úgy is lehet értelmezni, hogy minden energiáját erre a párharcra tartalékolta. A Celtánál Planas és Rossi sérült, a Unitednél a fél csapat. Ok, hogy bő a keret, de Mata, Ibra, Rojo és Shaw biztosan nem játszik, négy alapember, akik egészségesen a kezdőben lennének. Mensah sem játszik, de sérüléssel küszködik Pogba, továbbá másik három védő, Smalling, Jones és Bailly.

Elvileg Jones, Pogba, Bailly és Smalling is játszhat, de teljesen más játszani sérüléssel, hosszabb kihagyás után, mint egészségesen, fitten. Szóval lehet, hogy ezek a spílerek vállalják majd a játékot, csak sokan elfelejtik, hogy a játék minősége az nem lesz olyan, amilyennek lennie kéne.

A Celta ha valóban koncentrál egy meccsre, akkor azt nem bukja el. Sistóék pl. verték már idén úgy a Barcát, hogy négyet gurítottak. A Balaidosban nem fogja komfortosan érezni magát a Man. U, hisz nem tipikus angol stílusú stadion, itt nagyobb tér, kapu mögött nagy terültetek, futópálya, ilyen a Premiershipben nincs. Más játszani itt, ez is a Celta előnye.

A vigóiak védelme ráadásul teljes, Mallo Cabral, Fontas és Jony is játszik, előttük a Wass, Radoja, Hernandez trió. Elöl pedig ott lesz Aspas, az élő gólveszély, akinek Guidetti kaparhatja ki a gesztenyét. Sisto sebessége sem fog ízleni a United sérült védőinek. Az EL-ben a spanyol és portugál csapatok rendre villognak, ugye a Sevilla nyerő-szériáját elég említeni. Tény, hogy az év eleje óta rengeteget fejlődött a Man. United, de nem játszott még a Balaidosban. Már az Anderlecht ellen is mákkal jutott tovább a United, a Celta ellen még nehezebb dolga lesz Martialéknak.

Ja, és nem kicsit lehet fáradt a United, hisz a Monaco mellett a legtöbb tétmeccset játszotta Európában ebben az idényben, nem véletlen, hogy egyre több játékos teste mond nemet a játékra.

Címkék: sportfogadás, tipp,