Sportfogadás tippek: Celta Vigo - Las Palmas

2017-04-03
A Celta és a Las Palmas rendre sok-gólos találkozót játszik egymás ellen. Reméljük, hogy jó szokásukon most sem változtatnak.

Celta Vigo - Las Palmas

Online sportfogadás tipp: Gólok száma 2.5 felett

Unibet odds: 1.72

Tippmix odds: 1.65

Kezdés: hétfő, 20:45

 

A két együttes helyzete nagyon hasonló. A galíciai Celta a 11. helyen áll, az eddig begyűjtött 38 pont szinte már biztos bennmaradást jelent akkor is, ha meccset sem nyernek már Wassék. (A LaLigában 40 pont az a határ, amit ha egy csapat elér, akkor nem nagyon esik ki). Szóval a Celta gyakorlatilag bennmaradt, ám az EL indulást jelentő 7. hely elég messze van. Persze megtáltosodhat még a Vigo, de erre azért kevés jel utal.

Ami a Las Palmast illeti, 35 ponttal épp a Celta mögött a 12. helyen áll. Nagyon jól rajtolt a Kanári-szigeteki együttes, aztán voltak jobb, rosszabb meccsek, de a filozófia nem változott. A Las Palmas játssza a focit, sok gólt lő, és sokat is kap. Viszont a Las Palmast óriási kettősség jellemzi. Otthon 29 pontot gyűjtött, idegenben csak 6-ot. Nincs még egy ilyen együttes, amely ennyire eltérő teljesítménnyel bír otthon és idegenben.

Most igencsak sokat kell majd utaznia a vendég-együttesnek, hisz a Celta északi csapat. Legutóbb, amikor Jeséék idegenben játszottak, 4-3-as vereség lett a vége az Espanyol ellen. Ott is voltak gólok, valószínűleg lesznek itt is.

Kedvezhet a sok-gólos találkozónak, hogy hazai oldalon Diaz, Radoja és Hugo Mallo sem lép pályára vélhetően, jól védekező játékosok, akik ha nem lesznek pályán, megkönnyítheti a Las Palmas dolgát a gólszerzést illetően. Viszont a hazai együttes örülhet, hogy a vendégeknél Lemos nem játszik eltiltás miatt. Az uruguayi labdarúgó elvileg védő, de bátran játszik előre is, ráadásul Ramoshoz hasonlóan igencsak jól fejel. A Las Palmas is picit ilyen nagypályás futsalt játszik, előfordul, ennél a csapatnál simán feltűnnek védők a támadósorban, de ugyanígy a csatárok is besegítenek a védekezésben.

Félni valója a Las Palmas együttesének nincs, kiesni nem fog, szóval lehet játszani azt a focit, amiért ezt a csapatot szeretjük. Ősszel egy emlékezetes meccsen 3-3-at játszott a két együttes. A Celta sokkolta a Las Palmast 20 perc alatt gurított hármat idegenben. Aztán túlzottan is megnyugodtak Aspasék, a második félidőben egyenlítettek Boatengék, és közel álltak hozzá, hogy meg is nyerjék a meccset.

A Las Palmas a közelmúltban játszott 3-3-at a Real Madriddal, volt 5-2-es győzelme az Osasuna ellen, legutóbb pedig -ahogy említettük- 4-3-ra kapott ki idegenben az Espanyol ellen.

Címkék: sportfogadás, tipp,