Sportfogadás tippek: Celta Vigo - Granada

2016-04-25
A spanyol bajnokság 35. fordulóját a Celta Vigo - Granada meccs zárja. A hazaiak számára olyan óriási tétje nincs a meccsnek, a Granadának viszont nyernie kéne a bennmaradáshoz. Hogy ebből mi lesz?

Celta Vigo - Granada

Tipp: 2 gól felett AH

Odds: 1.40

Iroda: bet365

Kezdés: hétfő, 20:30

 

A forduló előtt a Celta Európa Liga indulást érő helyen áll, de ha nyer, még a 4. hely is elérhető közelségbe kerül. Persze a 4. hely megszerzéséhez a Villarreal kipukkanása is szükséges, de a Marcelino-csapat hétvégén is csak 0-0-ra volt jó a Sociedad ellen, szóval ha sok esély nincs is beelőzni a Villarrealt, azért egy 8-10 % esélye marad a Celtának. (A Villarreal utolsó három bajnokiján nyeretlen maradt...) Hazai pályán vélhetően amúgy sem alibizne a vigói együttes.

Igazából tehát nagy nyomás a Celta spílerein nincs, nem úgy a Granada focistáin. Az andalúz együttes egy ponttal előzi meg a már kieső helyen álló Gijónt. Legutóbb Rochináék 5-1-re nyertek kiesési rangadón a Levante ellen, az a 3 pont nagyon jól jött számukra. Ugyanakkor nem lazíthat az andalúz együttes, hisz az utolsó fordulóban a Barcával játszanak, előtte az RSP-be utaznak a Sevillához, ahol szintén kevés csapat szerez pontot. Győzelmi kényszerben van a Granada, ikszre nem nagyon játszhatnak. Rövid távon az iksz nem rossz, de hosszútávon öngyilkossággal érhet fel, ha ma ikszre játszik a Granada.

Hiányzók mindkét oldalon akadnak. A Celtánál Fontas, Wass és Hugo Mallo játékára ne nagyon számítsunk, mindhárom spíler a védekezést tekintve fontos. A Granadánál Foulqier és Success sérült, Ruben Perez és Ricardo Costa eltiltott, de Miguel Lopes játéka is kérdéses. Successt El Arabi pótolhatja, de a védekezés itt is megérezheti a hiányzókat.

A Celtán nincs nyomás, így ha lesz kedvük a játékhoz Nolitóéknak, akkor nehéz estéje lesz az andalúzoknak. Nolito, Aspas és Orellana párszor bohócot csinálhat Lombánékból hétfő este. Ugyanakkor a Granadát nem szabad lebecsülni, azért a Levantének csak rúgtak egy ötöst legutóbb. El Arabi, Penaranda, Rochina és Cuenca azért kellően kreatív és gólérzékeny játékos. Rochina mostanában nagy kedvvel játszik, El Arabi is próbál majd élni a lehetőséggel. Penarandának voltak haloványabb meccsei, de a venezuelai srác csak 18 éves, azért ilyen fiatalon ne várjunk tőle világklasszis teljesíítményt. De ez a négy játékos képes zavart okozni a Celta védelmében. Mindkét együttesben vannak gólok, a 2 gól felett AH tipp hétfőre egy jó opciónak tűnik.

Címkék: sportfogadás, tipp,