Sportfogadás tippek: Celta Vigo - Granada

2016-11-27
A Granada még mindig nyeretlen a Primerában 12 forduló után, és nagyon valószínű, hogy a 13. forduló sem hoz szerencsét az andalúzoknak.

Celta Vigo - Granada

Online sportfogadási tipp: Celta győzelem

Unibet odds: 1.58

Tippmix odds: 1.55

Kezdés: szombat 18:30

 

A Granada idei teljesítménye elég pocsék. Nyeretlen a csapat, öt döntetlen mellett 7 veresége van.  Nem is húzzuk az időt, a mi tippünk, hogy ezen a vasárnapon az andalúz együttes begyűjti a 8 zakóját. Sisto, Orellana, Bongonda és Aspas ficánkolni fog!

A Balaidosba nem nyerni járnak a csapatok, itt kapott négyet a Barca, és a Granada, mint andalúz csapat északon amúgy sem szokott nagyot alkotni. A két együttes találkozóit az előző idényben a Celta nyerte. Otthon is, és idegenben is győzni tudott, ez a Granada viszont puhább, mint volt egy évvel korábban, amikor szintén nem volt acélos.

Az andalúzok problémája, hogy nem nagyon van, aki gólt képes szerezni, Ellenben a Celtánál visszatér Aspas, és ha minden igaz, Orellana is pályára lép. Ott lesz még Sisto és Bongonda, a két színesbőrű, gyors, jól cselező támadó, de bevethető Rossi is, valamint Guidetti. Szóval a Celtában van 5-6 olyan játékos a támadó zónában, akik közül bárkit szívesen elfogadna a vendég-együttes.

A Celta mellett szól, hogy a Balaidosban utolsó 4 bajnokiájt megnyerte, két gól min. lőtt ezeken a meccseken, de a Barca és a Depor ellen is négyet vágott a galíciai együttes. Tehát nyugodtan kiindulhatunk abból, hogy a Celta most is vág minimum kettőt, a Granadánák viszont az az egy is kérdéses.

Tipp: 3-1

Címkék: sportfogadás, tipp,