Sportfogadás tippek: Celta Vigo - Betis

2014-01-24
Kiesési rangadót rendeznek ma este a La Ligában. Az ismét edzőt cserélő Betis a Celta Vigóhoz látogat, és el szeretné rontani a hazai csapat játékosainak kedvét. Meglátjuk, nyer-e végre meccset a Betis.

Celta Vigo - Real Betis

Tipp: 1.5 gól felett

Odds: 1.28

Iroda: bet365

Kezdés: ma 21:00

 

A sevillai klub nem nyert bajnokit hosszú hónapok óta. Pepe Melt decemberben kirúgták, és a helyére Gerridót ültették le. Igen ám, de Garrido sem hozott változást, így a Betis ismét edzőt cserélt. Most az argentin Gabriel Calderón lett a Betis edzője. Hogy mik az elképzelései, azt nem tudjuk, de elődeinél rosszabb nem lehet.

A Betis hihetetlenül nagy gödörben van, pedig nem annyira rossz ez a csapat, mint ahogy kinéz. Salva, Molina, Vadillo, Baptistao (igaz, ő csak nemrég érkezett) Verdu remek focisták, valami mégsem működik. Legutóbb a Real megsemmisítette a csapatot. Elöl impotensek, hátul viszont nyelik a gólokat minden meccsen.

Az új edzőnek hátha sikerül valamit változtatni. Igazából a Betis még mindig jó eséllyel pályázik a bennmaradásra, de ehhez meccseket kell nyerni tavasszal. Az esély adott, hisz a Celta Vigo sem a védelméről híres. Inkább elöl erős a Celta, Charles, Nolito, Orellana és a többiek kreatív focit játszanak, és képesek gólokat szerezni.

Egyébként ez a meccs rettentően fontos mindkét csapat számára, hisz közvetlen riválisai egymásnak. Ha a Celta nyer, kicsit fellélegezhet, ha a Betis, akkor megindulhat a felzárkózás útján. Tényleg elképzelhető, hogy ha a Betisnél megtörik a jég, akkor nyernek akár 2-3 meccset is sorozatban. Tavaly nagyjából ugyanez a keret EL-indulást érő helyen végzett, szóval bennük van a tudás.

Nagyon parázs kis meccs lesz, mindkét csapat inkább orrmotoros, ezért a tippünk az, hogy itt bizony minimum kettő, de inkább 3-4 gólt látunk majd.

Várható kezdőcsapatok:

Celta:Yoel-Hugo Mallo-Cabral-Fontas-Jony-Orellana-Rafinha-Oubina-Alex Lpez-Khron Dehli-Charles

Betis:Andersen-Chica-Paulao-Amaya-Didac Villa-L. Reyes-Matilla-Sevilla-Baptistao-Molina-Juan Carlos

 

Címkék: sportfogadás, tipp,