Sportfogadás tippek: Celta Vigo - Betis

2012-12-17
Mióta a Betis visszatért az élvonalba, üde színfoltja a ligának! Sőt idén a lendület sem nagyon akar alábbhagyni, tisztes távolból ugyan, de ott loholnak a 'tico, a Real és a Malaga mögött. A Celta Vigo céljai is hasonlóak, bár náluk idén a legfőbb a cél a bennmaradás kivívása!

 

Celta Vigo - Betis

Tipp: mérkőzés gólszáma: 2-3 gól

Odds: 1.95

Iroda: bet365

Kezdés: ma 21:30

 

A hazaiak jelenleg a 15. helyen állnak, és az is biztos, - ha nyernek, ha veszítenek - hogy ott is maradnak! A Zaragoza négy ponttal áll előttük a 14. helyen, de alighanem szeretnének csatlakozást találni a középmezőnyhöz! A Celta Vigo szurkolói most bizakodhatnak, a kedvenceik ugyanis múlthéten elverték a Real Madridot Copa del Rey találkozón! Most lendületből a Betist is elkaphatnák, de nem lesz könnyű dolguk!

Az andalúzok jelenleg a 6. helyen várják a mérkőzést, győzelmük esetén pontszámban befogják a 4. Malagát! Pepe Mel együttese nagyon jó meccseket játszott az ősszel, legutóbb egy kis szerencsével a Barcától is pontot rabolnak, de mint tudjuk, az a kapufák meccse volt...

Ami a hiányzókat illeti, a Betisnél egyedül Sergio Rodriguez az, aki egész biztosan kihagyja a találkozót, de Ruben, Alex, Dorado és Campbell is küszködik kisebb-nagyobb sérüléssel.

Hazai részről Alex Lopez és Samuel nem léphetnek pályára, de igazi veszteség csak Alex Lopez -aki a középpályán a labdaszerzésekért felel- lesz, ő alapembere ennek a Celtának idén!

Ez a két csapat legutóbb még a második vonalban, 2011 áprilisában találkozott, és játszott 1-1-es döntetlent! Ugyanúgy, mint előtte még háromszor...

Az utolsó négy találkozójuk tehát 1-1-es döntetlennel ért véget, most sem lenne meglepő, ha pontosztozkodásra kerülne sor!

A Betis meccsein ugyan ritkán fordul elő a döntetlen, de a múlt alapján a Celta ellen azért benne van a pakliban. A 8-1-6-os, és a 4-3-8-as mérlegek tényleg nem azt sejtetik velünk, hogy iksz lesz a vége, de nem zárhatjuk ki!

Láthattuk a forduló meccseinek eredményeit, a Barca és a Real találkozóit kivéve mindenhol 1-2 gól döntött! Itt sem valószínű a gólzápor, a fiúk már érzik az ünnepek közeledtét, a légiósok hazavágyódnak, és a honi focisták sem úgy pörögnek már, mint szeptember környékén.

Viszont az is tény, hogy egyik fél sem szokott direkt döntetlenre játszani! Így most is bízhatunk benne, hogy lesznek gólok, mindkét oldalon megvannak azok a futballisták, akik egy villanással képesek veszélyt teremteni az ellenfél kapuja előtt. Főleg a Betisből a kilenc gólos Ruben Castro, de a hazai oldalon Aspas is igazi kis ördögfióka. De ott van még a rutinos Bermejo is, aki szintén nem ma kezdte a szakmát, és kapura sem veszélytelen. De feltétlenül meg kell említeni Salva Sevillát a vendégeknél, aki hihetetlenül elegánsan játszik, és persze Benatot, aki rosszabb napokon is képes egy-egy pontrúgást gólra váltani.

Gólfesztivál azért itt hétfő este nem várható, de 2-3 alkalommal azért biztosan zörrenek majd a hálók !

Sok sikert a tipphez!

 

Címkék: sportfogadás, tipp,