Sportfogadás tippek: Celta Vigo - Barcelona

2013-10-29
A spanyol élvonalban hétközi fordulót rendeznek. Ma két összecsapásra kerül sor, de mi csak a Celta Vigo - Barcelona találkozóval foglalkozunk. Nézzük bővebben

Celta Vigo - Barcelona

Tipp: Barcelona

Odds: 1.28

Iroda: bet365

Kezdés: ma 22:00

 

A Barca lényegesen könnyebb meccsre készül, mint hétvégén. Persze a Celta Vigo csapatát sem lehet félvállról venni, de nem szabad őket a Barcához hasonlítgatni. A Celtában több olyan labdarúgó is van, akik a Barca akadémiáján nevelkedtek. Fontas, Nolito vagy épp Rafinha, bár utóbbinak ezt a mai meccset a két klub által kötött szerződésben foglaltak szerint ki kell hagynia.

A Celta Vigo hétvégén 5-0-ra nyert a Malaga ellen idegenben, de előtte hét meccsen maradt nyeretlen. Az a hétvégi 5-0 egy kibukott eredmény, amíg a vigóiaknak minden bejött, addig a malagaiaknak semmi. Ettől függetlenül a Celta egyetlen igazi célja továbbra is a bennmaradás.

A Barca lenyomta a Realt az el Clásicón, de pénteken már otthon fogadják az Espanyolt a városi derbin, így több játékos pihenőt kap. Xavi és Iniesta kettőse közül valaki biztosan padozik, de Busquets is ott találhatja magát. Neki Song az alternatívája, Iniesta helyén pedig Cesc nyugodtan játszhat. Elöl Neymar helyére bekerül vélhetően Pedro, esetleg Tello. Messi talán játszik, ha nem is végig, Alexist pedig bűn lenne kihagyni. A védelem sem lesz az igazi, Pique el sem utazott Vigóba, így Puyol ismét kezdő lesz, akárcsak Pamplonában. Bartra és Montoya is bekerülhet a védelembe, ők is az utazó keretben vannak.

Forgatni fogja csapatát Tata Martino, de nem is baj. Iniestán nagyon látszik, hogy fáradt, és Xavi sincs a toppon. A Barcának elég mély a kerete, hogy egy ilyen meccsen szerepet kapjanak azok, akik kevesebbet játszanak.

A Celta Vigo ellen egyszerűen nyerni kell,még az sem baj, ha nem lesz gálaelőadás. Csak a pontok számítanak, azokat kell elhozni ma este Vigoból. Aztán ha netán baj van, és a hajrára fordulva még nincs meg a vezetés, jönnek majd a padról szépen sorban Iniesta, Neymar, Xavi, és behúzza a Barca. Ez persze csak a B terv, aligha szeretnének a legvégéig izgulni a katalánok. Ez a Celta Vigoi most nincs olyan erős, hogy egy picikét tartalékos Barcának is gondot okozzon. Persze a Barcánál a tartalékos szónak is más értelme van...

Tippünk 1-3, 0-3, vagy 0-2

 

Sok sikert mindenkinek!

Címkék: sportfogadás, tipp,