Sportfogadás tippek: Celta Vigo - Athletic Bilbao

2014-02-10
A La Liga 23. fordulóját két hétfői specialista zárja. A Bilbao és a Celta is hozzá van szokva a hétfői meccsekhez, sőt a baszk együttes szinte minden második bajnokiját hétfői napon játssza.

Celta Vigo - Athletic Bilbao

Tipp: 2 gól fölött

Odds: 1.375

Iroda: bet365

Kezdés: ma 22:00

 

Ősszel a két együttes Bilbaóban izgalmas meccset játszott. Az új San Mamésben először lépett pályára a Bilbao, de korán hátrányba került. Aztán Charles góljára hármat vágtak a baszkok, a végén Santi Mina csak szépíteni tudott. Mindkét védelem nagyokat betlizett, és ez most is előfordulhat. Bár tény, azóta sok minden megváltozott.

A Bilbao ma este a Balaidosban is nyerni szeretne. Ha ez sikerülne, meglépne az üldözőitől, és a legfőbb riválist, a Villarrealt is 6 pontra szakítaná le. A hazai pályán játszó Celtának is kéne a győzelem, bár náluk vereség esetén sincs tragédia, hisz stabilan a középmezőnyben helyezkednek el. Viszont egy újabb győzelemmel nagyot lépnének a bennmaradás felé, többek között ezért is fognak kaparni Nolitóék.

Lényeg a lényeg, mindkét csapat a három pontért fog küzdeni, hisz igazából ezen a meccsen olyan nagy veszíteni valója egyik félnek sincs. Nincs tragédia vereség esetén, így nyoma sem lesz görcsnek egyik oldalon sem. Nem volt az idei első meccsükön sem, nagyon őszinte játékot láthattunk a csapatoktól.

Sérülések, eltiltások nem nehezítik az edzők dolgát, szóval a csapatok a legerősebb összeállításukban léphetnek pályára. Alapvetően a Celta és a Bilbao is őszinte focit játszik, mindkét együttes támadásorientált.  Ez az over 2 goal opció biztonsági tipp, bátrabbak nyugodtan tehetik a sima 2.5 overt is. Ezen a meccsen potyogni fognak a gólok!

Egyébként a Celta az utolsó 4 hazai bajnokiján mindig lőtt, és mindig kapott is legalább egy gólt. Nem lesz ez másként ma sem.

Sok sikert mindenkinek!

Címkék: sportfogadás, tipp,