Sportfogadás tippek: Celta Vigo - FC Barcelona

2013-03-30
Az FC Barcelona előnye 13 pont a Real Madriddal szemben, de a katalánok minél előbb szeretnének bajnoki címet ünnepelni. Ma nagy lépést tehetnek az újabb bajnoki cím felé!

Celta Vigo- Barcelona

Tipp: Barca góljai 1.5 felett

Odds: 1.4

Iroda: bet365

Kezdés: ma 18:00

Sokan azt gondolják, hogy a Barca ma tartalékosan lép pályára a keddi BL meccs miatt, és bizony azok jól teszik, akik így spekulálnak. Igen ám, de a tartalékos Barca is gólokkal jobb, mint a kiesés elöl menekülő Celta Vigo!

A vigoiak a 19 helyen állnak, csak a Depor található mögöttük. A szünetet megelőzően nem voltak formában, és aligha most fognak a gödörből kikecmeregni. Ráadásul nem csak a katalánok lesznek tartalékosak, hanem ők is.

A hazaiknál hiányzik majd feltehetően Khron-Dehli, Alex Lopez, Hugo Mallo, Sergo Alvarez, Llorca, de ami nagyon fájó, az Tunez, és főleg Iago Aspas hiánya. Iago Aspas jelenleg a Celta arca, vele azonosítják a csapatot. A kis ördögfióka nagyon érzi a kaput, 10 góljával ő a csapat gólkirálya. Majdnem egyedül annyi gólt szerzett, mint a többiek együtt véve, pedig az idény elején nem is támadóként lépett pályára...

Tele van tehát a Vigo is hiányzóval, így a Barca elbírja majd, hogy Adriano, Puyol, Pedro, Alba és Xavi is kisebb-nagyobb sérüléssel bajlódik. Messi és Iniesta biztos a BL-re pihen, Valdes eltiltott, szóval a Barcánál is vannak hiányzók bőven. Most jöhet el Montoya, Bartra, Tello, Villa, Thiago ideje, bizonyíthatnak a jövő emberei, és Abidal, valamint Song is a lehetőséget kaphat.

Lehet, hogy a Barcától nem azt kapjuk, mintha a gálacsapattal lépnének pályára, de a tartalékos Celta Vigo ellen Telloék is beköszönnek minimum kétszer! Egyébként nem is baj, hogy nem a legjobb Barcát látjuk ma, így a bizonyítani vágyó fiatalok biztosan 100%-on pörögnek majd, hogy Villanova és Roura a jövőben is odafigyeljen rájuk.

Hiába lesz tartalékos a katalán csapat, a 'tarcsi' sem fog szégyent hozni a gránátvörös-kék mezre!

Sok sikert a tipphez!

Címkék: sportfogadás, tipp,