Sportfogadás tippek: CSZKA Moszkva - Servette

2013-12-31
A Spengler Kupán tegnap a két elődöntőben 19 gólt láthattunk. Mind a négy csapat rendesen odatette magát, ám a házigazda Davos a CSZKA-tól, a Team Kanada pedig a Servette-től szenvedett vereséget. Ma a döntőben hasonlóan gólgazdag, színvonalas meccsre számíthatunk.

CSZKA Moszkva - Servette

Tipp: 5 gól felett

Odds: 1.28

Iroda: bet365

Kezdés: ma 12:00

 

Elég korai a kezdés, de az év utolsó napján nem nagyon akarják húzni-halasztani a dolgokat. A CSZKA valamivel jobb helyzetben van, hisz ők még tegnap délután lejátszották aktuális meccsüket, míg a Servette játékosai, még 22:30-kor bőven jégen voltak. Mire ágyba kerültek, és mire elauldtak, az még plusz 3-4 óra, mert azért ilyenkor rendesen dolgozik még az adrenalin az emberben. Vagyis a Servette játékosai aligha pihenték ki magukat, de ez a Spengler Kupa.

A CSZKA csapatán látszódot tegnap, hogy nem csak azért jöttek Svájcba, hogy kiránduljanak egy jót. Ha már itt vannak, meg szeretnék nyerni a tornát. Radulov óriási játékkedvvel játszik, tegnap a meccs legjobbja volt a DAvos ellen. Ütött két gólt, adott egy gólpasszt, és a büntetőpárbajban szintén betalált. Emellett kétszer ki is állították, de ez nála csak annyit jelent, hogy óriási akarással játszik, néha pedig túllépi azt a bizonyos határt. Alex Radulov a KHL-ben is rendre megpihen a büntetőpadon.

A Servette este elintézte a Team Kanadát, méghozzá úgy, hogy 6 gólt ütöttek. Persze kaptak rá ötöt, ami 10-ből mondjuk 9-szer tuti vereséget jelentene. De ebből az eredényekből is látszik, hogy itt nem veszik azért teljesen komolyan a védekezést a srácok.

A döntő sem lesz az a tipikus döntő. Mindkét együttes bátran fog támadni, nagyon nyílt játékra számíthatunk. Itt nem a túlélésre játszanak majd a csapatok, nem tették az elődöntőben sem. Persze mindkét fél nyerni szeretne, mert nagy presztízsű torna, de ez nem megy majd a gólok rovására.

Jó meccs, sok gól várható hasonlóan az elődöntőkhöz.

Ez volt a 2013-as év utolsó tippje. Tartsatok velünk 2014-ben is, reméljük hasonlóan jó évet zárunk majd a tippekkel, mint idén. BOLDOG ÚJ ÉVET, ÉS SOK SIKERT MINDENKINEK 2014-BEN IS!

Címkék: sportfogadás, tipp,