Sportfogadás tippek: CSZKA Moszkva - SKA Szentpétervár

2015-04-03
A KHL egyik elődöntőjének párharca ma akár véget is érhet. A CSZKA Moszkva 3-1-re vezet a SKA ellen, délután (arrafelé este) Moszkvában játszik a két együttes!

CSZKA Moszkva - SKA Szentpétervár

Tipp: 3.5 gól felett

Odds: 1.5

Iroda: bet365

Kezdés: ma 18:30

 

A CSZKA Moszkva már 3-0-ra is vezetett ebben a párharcban, ám a 4. meccsen nem voltak ott fejben a moszkvai srácok, és könnyedén kikaptak a SKA-tól. Érezni lehetett Martensonékon, hogy nekik sokkal fontosabb a meccs, rengeteget játszott emberelőnyben a Szentpétervár. Már az első harmadban négyszer került emberhátrányba a Moszkva, a SKA pedig ki is használta a tompa ellenfelet, és 2-0-ra elhúzott. A 2. harmadban a szentpétervári együttes két újabb gólt ütött, így a záró játékrészben már csak szépségtapasz volt Grigorenko gólja. 4-1-re nyert a SKA, de még mindig sokkal jobb helyzetben van az ellenfél.

A CSZKA ma azon lesz, hogy ne kelljen ismét elutazni Szentpétervárra. Otthon mindkét meccsét behúzta a CSZKA Moszkva a SKA ellen, tehát elvileg ismeri a hazai csapat a győzelem receptjét. Viszont könnyen lehet, hogy 3-0-ás vezetésnél Radulovék kicsit elhitték, hogy ez a párharc már zsebben van, de azért a 4. győzelemért még tenni kell a jégen. Ez egy olyan találkozó lesz, ahol mindkét csapat fog kockázatot vállalni. Mindkét csapat nyerni szeretne más-más okból kifolyólag. A hazaiak le akarják zárni a szériát, a SKA pedig egy győzelemmel meghagyná az esélyt a döntőre.

A mi tippünk, hogy legalább 4 gól ezen a meccsen is összejön. Elég csak abból kiindulni, hogy az előző meccsen 18 büntetést osztottak ki a sporik. Az előző találkozón az 5 gólból 4 is előny-hátrány szituáció mellett született. Radulovot ismerva ma is lesz kiállítás bőven, így abban bízunk, hogy a gólok sem maradnak el! (Mi picit szurkolunk a SKA-nak, jó lenne látni még egy-két találkozót ettől a két együttestől.)

Sok sikert mindenkinek!

Címkék: sportfogadás, tipp,