Sportfogadás tippek: CSZKA Moszkva - SKA Szentpétervár

2014-11-24
A hét első napján rögtön rangadót rendeznek a KHL-ben. A Moszkva a Szentpétervárt fogadja. Nézzük a tippet:

CSZKA Moszkva - SKA Szentpétervár

Tipp: 5 gól felett AH

Odds: 1.54

Iroda:bet365

Kezdés: ma 17:30

 

A KHL-ben ismét rangadót rendeznek, a CSZKA Moszkva a SKA Szentpétervárt fogadja. Két olyan együttes, amely a végső sikerre is esélyes. Idén Szentpéterváron már összecsaptak egyszer a gigászok, akkor a SKA egy izgalmas meccsen 4-3-re tudott nyerni. Rendkívül eseménydús találkozó volt, gólből 7, kiálításból 13 volt abból kettő 10 perces. Az egyik -természetes módon- Radulové, a meccs végén csak kibújt belőle az ördög, és kapott egy véglegest. Persze ahogy szokta, a gólt is meglőtte, és tőle most is ezt várjuk, 1-2 gól, és 1-2 kiállítás mindig benne van. Egy ilyen fontos találkozóra pedig tuti felszívja magát. Az SKA-ban Kovalchuk volt a legjobb azon a 4-3-as meccsen, két gólt is szerzett az orosz klasszis.

Ellentétes a két együttes formája. A 4-3-as meccsük előtt mindkét együttes kirobbanó formában volt: Most a CSZKA utolsó 5 meccséből mindet megnyerte, de valami kegyetlen módon. Otthon a Severstalnak 8-at vágott, előtte két nappal a Salavatnak 7-et ütött a Moszkva. Ez azért jelez ezt-azt a formáról.

A CSZKA át is vette a vezetést a KHL összesített tabelláján, jelenleg 5 pont az előnye a SKA előtt. Fontos meccs tehát mindkét fél számára. A Moszkva leszakíthatja a Szentpétervárt, a SKA viszont ma felzárkózhat győzelme esetén.

Kovalchuk és Radulov a garancia a gólokra, ez a két csapat nem nagyon tud eseménytelen meccset játszani. A gyors játék magával hordozza a kiállítások lehetőségét, több 5-4-es, vagy akár 5-3-as szituáció lesz. A két csapat idei első meccsén 7 gól született, erre most is igen jó esélyt látunk!

Sok sikert mindenkinek!

Címkék: sportfogadás, tipp,