Sportfogadás tippek: CSZKA Moszkva - PSG

2012-07-14
A mai felkészülési meccsek közül kiemelkedik a CSZKA és a PSG találkozója. Főleg a párizsi klub van most a középpontban, hisz pár napja jelentették be, hogy az AC Milanból a franciákhoz igazol Thiago Silva és Zlatan Ibrahimovic (is).

CSZKA Moszkva - PSG

Tipp: 2.5 gól felett

Odds: 1.75

Iroda: bwin

Kezdés: ma 17:00

A CSZKA és a PSG is gólgazdag mérkőzést játszott legutóbb. A moszkvaiak egy másik orosz klubcsapattal a Krilyaval játszottak, és nyertek 3-2-re, míg a PSG az alacsonyabb osztályú osztrák Stegersbachot verte, annak a találkozónak 9-0 lett a vége.

A moszkvai klub nem nagyon mozgolódott a holtszezonban az átigazolási piacon, ellenben a PSG-vel. Ők már tavaly elkezdték a nagybevásárlást, most pedig feltették az i-re a pontot Ibrával és Silvával. Valami hasonló dolog történik, mint ami pár éve a Man City-val történt, vagy kisebb mértékben ugyan, de a spanyol Malagával is megtörtént, hogy felkarolták a csapatot, és egyszerre 5-6, európai szinten is klasszisnak számító játékost igazoltak. Persze a Man City utolérhetetlen költekezésben, de a Premiership azért jóval erősebb, mint például a Ligue 1.

Hogy Ibra és Silva fog-e játszani ma? Valószínűleg nem. Viszont a franciáknak így is annyira bő már a kerete, hogy ha két csapatot indítanának a bajnokságban, mindkettő esélyes lenne a top3-ra a gall pontvadászatban.

A CSZKA a franciákkal ellentétben nem igazolt szárokat, de még kiegészítő játékosokat se nagyon. Tavaly is a legnagyobb erősítés a Venlotól érkezett villámlábú csatár, Mousa leigazolása volt. Viszont nekik nincs is szükségük új játékosokra. Van egy masszív keret, Slutsky mester pedig abból főz, ami van. Ők elöl a két gyors csatárukra, és a kontrákra építenek, Mousa és Dumbia ha lendületbe jön, nagyon nehéz tartani őket. Minden meccsükön kialakítják maguknak az ordító ziccereket, csak az a kérdés, mennyit váltanak belőle gólra.

Alapvetően, ha ez a találkozó tétre menne, nagy badarság lenne overt tippelni, de ebben az időszakban, amikor még nincsenek toppon a csapatok, és a kísérletezgeteés folyik, bőven benne lehet akár egy 2-2 is. 

Sok sikert mindenkinek a mai napra is! 

Címkék: sportfogadás, tipp,