Sportfogadás tippek: CSZKA - Severstal

2015-10-26
Ezúttal fűről jégre lépünk, a La Liga helyett jöjjön egy tipp a KHL-ből! Ezúttal egy széria megszakítására tippelünk!

CSZKA - Severstal

Tipp: A. Radulov gólt szerez

Odds: 2.65

Iroda: unibet

Kezdés: hétfő, 17:30

 

Alex Radulov, a CSZKA Moszkva egyik legjobbja. Talán azt sem lenne túlzás leírni, hogy A legjobbja, ugyanakkor az elmúlt meccsein valahogy nem igazán sül a keze. Legalábbis a rendes játékidőben nagyon rég ütött gólt. Legutóbb még szeptember 27-én a Jokerit elleni mészárlás alkalmával talált be, azóta egyszer sem, ami a rendes játékidőt illeti. Ez több, mint meglepetés, hisz Radulov azért nem egy rossz játékos, sőt épp ellenkezőleg. Hihetetlen góltalansági széria, mert a csapat az egyik gólzsákja, da Costa régóta sérült, és hihetetlen, mert Radulov szinte minden meccsen a legtöbbet van jégen a CSZKA játékosai közül. Ő az, aki szinte minden emberelőnyben benn van, de mostanában nem nagyon akar összejönni neki a gól. (Legalábbis ami a rendes játékidőt illeti)

Radulovnak így is van 26 gólja, de 10 mérkőzés óta nem talált be a rendes játékidőben. Ugyanakkor az mégiscsak jelent ezt-azt, hogy így is a pontlista 2. helyén áll a CSZKA játékosa. Nem egy rövid széria ez esetében, elképzelhetetlen, hogy egy egész hónap megy le Radulov-gól nélkül a KHL-ben, amit a 3*20 perc során szerez. Büntetőpárbajokban, hosszabbításokban vannak góljai, ami szintén jelzi, hogy nem felejtetett el jégkorongozni.

Sokan vannak, akik szériákra, vagy épp szériák ellen fogadnak. Ez lehet nyereséges, lehetnek benne buktatók, mi viszont most ráállunk Radulov góljára. Ha nem ma talál be, akkor még ezen kívül egy-két meccsen át lehet tenni a borostás CSZKA játékos góljára, akár picike tétemeléssel is. Persze ilyen tétemeléses dologgal illik óvatosan bánni, előre el kell határozni, hogy hány meccset vállalunk be. Mi az, ami még belefér, és mi az, ahol már óriási a rizikó! Nem lehet pl. végtelenségig tétet duplázni. Persze elvileg lehet, gyakorlatilag aligha... Mi azt javasoljuk, hogy ha nem ma jön az a gól, akkor még a következő két meccsen is lehet fogadni erre a tippre, mert Radulov annál sokkal eredményesebb játékos, mint október hónap mutatja. Nála az is benne van, hogy most jön 4-5 olyan mérkőzés, ahol minden alkalommal betalál.

Címkék: sportfogadás, tipp,