Sportfogadás tippek: CFR Cluj - Inter

2013-02-21
E találkozó odavágóján az Inter 2-0-ra nyerni tudott Milánóban! Ezzel a továbbjutás nagyjából eldőlt, a különböző fogadóirodák 1.05-1.10 körül kínálják a kék-feketék továbbjutását.

 

CFR - Inter

Tipp: 2.5 gól alatt

Odds: 1.80

Iroda: sportingbet

Kezdés: ma 19:00

 

Az Inter egyébként nincs kirobbanó formában, sőt épp ellenkezőleg. Múlthéten a Fiorentina verte el őket nagyon csúnyán 4-1-re, szóval van baj arrafelé. Az Inter botladozik a bajnokságban, ráadásul jön a milánói derbi az AC Milan ellen! Az ellen az AC Milan ellen, akik most hatalmas önbizalommal, plusz egy Balotellivel lépnek majd pályára!

Az Inter ezért aligha fog kiadni magából sokat. Egy dolguk lesz, húzni az időt, és bekkelni, bekkelni, bekkelni. A CFR talán megpróbálja a lehetetlent, de a románok nincsenek játékban! Deac, Veldon, Ganea és Kapetanos játéka is kérdéses, míg az Internél Milito, Obi, Mudingayi, Kuzmanovic, Samuel, Rocchi és Castellazzi is sérült.

Aztán igez, hogy van Militon és Rocchin kívül egy Palacio és egy Cassano, de könnyen lehet, hogy egyikőjük sem lép pályára, vagy max egy-egy félidőt. Az Inter itt ma nem akar támadni, a céljuk a futball megölése lesz, és az, hogy minél kevesebb helyzetet dolgozzon ki a CFR.

Az Inter elővesz majd valamit a régiből, megmutatják nekünk milyen volt a Catenaccio anno. Ez a meccs aligha a futball szépségeiről szól majd. Tényleg meglepő lenne, ha itt három, vagy annál több gól születne!

 

Sok sikert mindenkinek a mai napra is!

Címkék: sportfogadás, tipp,