Sportfogadás tippek: Bulgária (női) - Finnország (női)

2014-08-21
Tegnap láthattuk, ahogy a francia válogatott lefocizza a magyar csajokat. Ebben a csoportban Franciaország óriási favorit, de a 2. hely is továbbjutást érhet, úgyhogy a finnek nem fogják kímélni a bolgárokat, abban biztosak lehetünk.

Bulgária (női) - Finnország (női)

Tipp: HT/FT V/V

Odds: 1.15

Iroda: bet365

Kezdés: ma 17:00

 

Tegnap láthattuk, mekkora a különbség mondjuk a magyar és a francia női válogatott között. Ég és föld. Nos, a finn és a bolgár között talán még ennél is nagyobb. Finnország ha nem is tartozik a legjobbak közé a világon, azért szorosan ott van a legjobbak között. Stabil focit játszanak, harcosak, kemények, és egyre több tehetséges fiatal tűnik fel, szóval könnyen lehet, hogy pár éven belül felzárkóznak a svédekhez és a norvégokhoz.

Bulgária a női foci térképén sznte rajta sincs. Ebben a csoportban eddig nyolc meccsen 3-47-es gólkülönbséget hoztak össze. Kazahsztán ellen megcsíptek otthon egy döntetlent a bolgár csajok, de Ausztria például 6-1-re nyert Bulgáriában, Franciaország pedig 10-0-ra. A finn válogatott otthon 4-0-ra verte Bulgáriát, most is ez a 4-5 gólos különbség lesz a minimum a két válogatott között.

Fontos ez a meccs a finneknek, mert ha valami emberfelettit játszanak a franciák ellen, még a csoport első helye is összejöhet. Erre persze az esély csekély, inkább az a lényeg, hogy a csoport második helye stabil legyen, és maradjon esély kijutni a világbajnokságra.

Talonenék vélhetően olyan impresszíven kezdenek, mint a franciák tegnap. Ilyen szinten, ahol két csapat között ekkora  akülönbség, általában 15-20 perc elég, hogy az esélyesebb csapat 1-2 gólos vezetést szerezzen. Tény, hogy nem a finnek játsszák a legszínesebb focit, de agresszívek, erősek, sokkal jobbak fizikálisan, mint a bolgárok. Ez a skandináv stílus nekünk sem nagyon ízlik, a bolgárok pedig tőlünk is sokkal gyengébbek!

Nem is kérdés, hogy már a félidőre előnnyel vonul a finn a csapat, amit a második félidőben megtart, sőt növel majd. Tipp: 0-3-as félidő után 0-6.

Sok sikert mindenkinek!

Címkék: sportfogadás, tipp,