Sportfogadás tippek: Budaörs - Kisvárda

2017-02-09
Hazai vizekre evezünk. A magyar női kézilabda-bajnokságban a Kisvárda mélyen az elvártak alatt teljesít, csütörtökön illene kozmetikázni jelenlegi mérlegén.

Budaörs - Kisvárda

Online sportfogadás tipp: Kisvárda +1.5 gól

Bet365 odds: 1.95

Tippmixpro: -

Kezdés: csütörtök, 18:00

 

Elvileg az M4 Sport is műsorra tűzi a Budaörs-Kisvárda meccset, ami azért nem semmi, tekintve, hogy két olyan együttes találkozik, amely a tabella alsó felében található.

A Budaörs csapata Pálos-Bognár irányításával 3-2-7-es mérleggel a 10. helyen áll. Ezzel szemben a Kisvárda 2-1-9-es mérleggel csak 13. pozícióban található. A várdai együttes csak a Kispestet előzi meg...

A szabolcsi csapat viszont följebb akar kapaszkodni, és bizony nincs olyan hét, hogy ne erősödne a kerete. Már Orbán Adrienn is a Várda játékosa tavasszal, a Győr adta kölcsön. Előtte a Kubantól érkezett Liscevic, szintén jól ismert játékos, korábban a Vácból is ismerhetjük, de láthattuk a decemberi kézi-Eb-n is. Várdán játszik Vukojevic, Szabó Valéria, a brazil Rocha, Gedroit, Kucherova, Dzsukeva, Dmitrovic ... -tényleg pénzt nem kímélve erősítik a keretet, nincs mese, most már eredményt kell felmutatni.

Nem is kétséges, hogy a helyezéseket és a keret erősségét tekintve a Várdának minimum a középmezőnyben lenne a helye, de a tabella felső fele sem lenne irreális elvárás ilyen keret mellett.

A Kisvárda legutóbb a Békéscsaba ellen játszott döntetlent. Sokáig a szabolcsi együttesnek állt a meccs, de az utolsó 7 percben nem sikerült gólt dobni, így csak ikszre futotta. Senkit sem megbántva a budaörsi csapatból, a Várda bizony erősebb kerettel rendelkezik. Itt az ideje, hogy ez a csapat elkezdje szállítani a győzelmeket. A Kisvárda nemrég felkészülésként edzőmecset játszott a DVSC ellen, elmondások szerint keményedett a védekezés, a kapusteljesítményt is dicsérték, szóval komoly sansz van rá, hogy a Várda ezt a bajnokit 3.00-as odds (Tippmixprón 2.60-al fizet a Várda-győzelem) mellett behúzza. Mi azonban óvatosak vagyunk, és a Várda +1.5 gól tipp mellett tesszük le a voksunkat, így az is belefér, ha a vendég együttes egy góllal kikap. Bár a mi tippünk egy szűk Kisvárda-siker, de maradunk a biztosabb, +1.5-ös hendinél.

Címkék: sportfogadás, tipp,