Sportfogadás tippek: Brazília U20 - Németország U20

2014-08-12
Kedden és szerdán rendezik az utolsó csoportmeccseket az u20-as női világbajnokságon. Mi a Brazília-Németország találkozóra fókuszálunk.

U20 Brazília - U20 Németország

Tipp: U20 Németország

Odds: 1.45

Iroda: bet365

Kezdés: ma 22:00

 

A B csoportban jelenleg Németország áll a legjobban, ám még nem jutott tovább. Ehhez minimum egy döntetlen szükséges ma a brazilok ellen, ám a németek nyerni szeretnének. Ennek a csoportnak a 2. heyezettje ugyanis a rettentően erős Észak-Korea ellen játszik a legjobb nyolc között, míg aki itt elsőként jut tovább, gyengébb ellenfelet kap.


Németország megverte USA-t az első meccsén, a rengeteg helyzet ellenére csak két gól született, mindkettő német oldalon. A helyzetek a Kína elleni találkozón is megvoltak, ám ott mindkét együttes játékosai higgadtak maradtak a kapuk előtt. A meccs eredménye 5-5 lett, a kínaiak hat kaput eltaláló lövéséből 5 beakadt.

Brazília egy ponttal áll, a Kína elleni reminek köszönhetően. USA ellen 1-0-ra kikapott a csapat Edmontonban, és ma sem számíthatnak sok jóra. A Kína elleni 5 benyelt gól után a németek hátul összekapják magukat. Valószínűleg kicsit jobban ügyelnek majd a védekezésre, elöl pedig jönnek majd a gólok, ahogy eddig is. Kína ellen lőtt ötös önmagáért beszél, és az USA elleni találkozón is összehoztak kettőt, de még 3-4 ajtó-ablak ziccer ki is maradt.

Brazília nem játszott rosszul USA ellen, mégis kikapott. Valószínűleg annál nem tud többet a brazil együttes, Németországnak pedig nagyon kell az első hely a csoportban, hogy Észak-Koreát elkerülje. Mivel a braziloknak menni kell előre a győzelem érdekében, Magullék előtt lesz terület, és kizárt, hogy két-három gólt ne hozzanak össze a kinyíló brazil csapat ellen.

Tipp: 1-3.

Címkék: sportfogadás, tipp,